Asenna, aktivoi ja poista käytöstä WordPress-laajennukset WP-CLI: llä

WP-CLI on komentorivityökalu, jonka avulla voit suorittaa erilaisia toimintoja WordPress-sivustollasi. Jos SSH-komentojen käyttö on mukavaa, huomaat, että WP-CLI sisältää yksinkertaistettuja komentoja, jotka on luotu WordPress-sivustoille. Näin voit asentaa, ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä WordPress-laajennuksia WP-CLI: ssä saatavilla olevilla komennoilla.

Varoitus: Sinun kannattaa aina varmuuskopioida sivustosi ennen laajennusasetusten muuttamista.
Vaaditaan: Tarvitset seuraavat suorittaa nämä vaiheet:
Huomautus: Jos sinulla on VPS- tai DED-palvelin, sinun täytyy asentaa WP-CLI ennen kuin voit alkaa käyttää sitä. WP-CLI ei ole käytettävissä Windows-verkkohotellisopimuksissamme.
  1. Muodosta yhteys webhotellitiliisi SSH: lla .
  2. Käytä tiedostojen ja kansioiden luettelointia bash -komennolla ls , ja selaa hakemistoja cd : llä ja ../ : llä, kunnes olet hakemistossa WordPress -tiedostojesi kanssa.
  3. Anna seuraavat komennot nähdäksesi luettelon sivustollesi asennetuista laajennuksista, asenna uusi laajennus ja aktivoi tai poista käytöstä olemassa oleva laajennus:
    • Kaikkien sivustollesi asennettujen laajennusten luettelointi:
      wp plugin list
      Näet myös, onko laajennus aktiivinen vai ei -aktiivinen.
    • Jos on olemassa laajennuksia, joita et aio käyttää, voit poistaa ne seuraavalla komennolla:
      wp plugin delete plugin-name
      Korvaa yllä olevassa koodissa plugin-name sen teeman todellisella nimellä, jonka haluat poistaa.
    • Laajennuksen asentaminen WordPress-varastosta:
      wp plugin install plugin-name
      Korvaa yllä olevassa koodissa plugin-name sen laajennuksen todellisella nimellä, jonka haluat asentaa.
    • Jos haluat asentaa laajennuksen .zip -tiedostosta, lataa .zip -laajennustiedosto kansioon, jossa on WordPress -asennus, käyttäen FTP : tä tai Tiedostonhallintaa . Anna sitten seuraava komento:
      wp plugin install plugin-name.zip
      Korvaa plugin-name.zip yllä olevassa koodissa aikaisemmin lataamasi .zip-tiedoston todellisella nimellä.
    • Sivustollesi asennetun laajennuksen aktivointi:
      wp plugin Aktivoi laajennuksen nimi
      Korvaa yllä olevassa koodissa laajennuksen nimi sen laajennuksen todellisella nimellä, jonka haluat aktivoida.
    • Aktivoi kaikki sivustollesi asennetut laajennukset:
      wp plugin activa --all
    • Sivustollesi asennetun laajennuksen aktivoinnin poistaminen:
      wp plugin deactivate plugin-name
      Korvaa yllä olevassa koodissa plugin-name sen laajennuksen todellisella nimellä, jonka haluat poistaa käytöstä.
    • Voit poistaa käytöstä kaikki sivustollesi asennetut laajennukset seuraavasti:
      wp plugin deactivate --all
Huomautus: Jos haluat asentaa ja aktivoida laajennuksen samanaikaisesti, liitä asennus -komento --activate -merkkiin. Komento näyttää seuraavalta:
wp plugin install plugin-name --activate

Kun olet suorittanut laajennusten hallintaa varten WP-CLI-komennot, voit antaawp plugin list -komento uudelleen, jos haluat tarkistaa sivustosi aktiivisten ja ei-aktiivisten laajennusten luettelon.