Asenna verkkosovelluksia Linux -verkkohotellitililleni

Kun on aika lisätä verkkosovelluksia (kuten WordPress tai Joomla) Linux -verkkohotellitilillesi, käytä Installatronia näiden ohjeiden avulla.

Huomautus: Onko sinulla verkkosivustoa toisen isännän kanssa? Jos siirrät sivuston GoDaddy -palveluun, voit säästää aikaa tuomalla sovellukset, joita käytät jo kyseiseltä sivustolta .

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Alle Web Hosting vieressä Linux Hosting tilin, jota haluat käyttää, valitse Hallinta.
    valitse Hallitse
  3. Valitse tilin koontinäytössä Verkkosivustot -kohdasta verkkotunnuksen alapuolelta Asenna sovellus .
    valitse asenna sovellus
  4. Valitse asennettava sovellus Installatron -sovellusselaimessa. Sovelluksen tietosivu tulee näkyviin.
  5. Valitse + asenna tämä sovellus . Tai jos päätät olla asentamatta tätä sovellusta, valitse selaimen Takaisin -painike ja toista edellinen vaihe.
  6. Täytä kentät ja valinnat ja valitse sitten + Asenna .