SSL-varmenteet Ohje

Asenna oma SSL-varmenne

Vaatimukset: Tämä artikkeli on tarkoitettu asiakkaille, jotka ovat jo pyytäneet SSL-varmennetta ja ladanneet SSL-tiedostot ja jotka ovat valmiita asentamaan kyseiset tiedostot omaan palvelimeensa. Jos et ole vielä tehnyt näitä toimia, tässä on sinulle muutamia resursseja.
  • Jos olet ostanut SSL-varmenteen mutta et ole pyytänyt sitä verkkotunnuksellesi, siirry artikkeliin Pyydä SSL-varmennetta.
  • Jos harkitset SSL-varmenteen lisäämistä sivustoosi ja kaipaat lisätietoja sen tarjoamista eduista, tutustu seuraavaan: Hanki SSL -varmenne.

Kun olet ladannut varmennetiedostosi, voit asentaa ne palvelimeesi.

Huomautus: Jos et näe omaa palvelintasi tai käyttöjärjestelmäversiotasi tässä luettelossa, tutustu palvelimesi dokumentaatioon SSL-varmenteen asentamiseksi ja HTTP-liikenteen automaattinen HTTPS-uudelleenohjaus.

Jos käytät WordPress-hallintaa tai Websites + Marketing -työkalua, SSL-varmenteesi asennetaan puolestasi automaattisesti.

SSL-varmenteen asennusohjeet

Suosituimmat palvelimet

Muut