SSL-varmenteet Ohje

Asenna oma SSL-varmenne

Vaatimukset: Tämä artikkeli on tarkoitettu asiakkaille, jotka ovat jo pyytäneet SSL-varmennetta ja ladanneet SSL-tiedostot ja jotka ovat valmiita asentamaan kyseiset tiedostot omaan palvelimeensa. Jos et ole vielä tehnyt näitä toimia, tässä on sinulle muutamia resursseja.

Kun olet ladannut varmennetiedostosi, voit asentaa ne palvelimeesi.

Huomautus: Jos et näe omaa palvelintasi tai käyttöjärjestelmäversiotasi tässä luettelossa, tutustu palvelimesi dokumentaatioon SSL-varmenteen asentamiseksi ja HTTP-liikenteen automaattinen HTTPS-uudelleenohjaus.

Jos käytät WordPress-hallintaa tai Verkkosivut + Markkinointi -työkalua, SSL-varmenne asennetaan puolestasi automaattisesti.

SSL-varmenteen asennusohjeet

Suosituimmat palvelimet

Muut

Koodin ja ohjaimien allekirjoitusvarmenteet