Lataa ja asenna Microsoft Teams tietokoneelle

Siirry Microsoft 365-tilillesi ja asenna sieltä Microsoft Teams Windows-tietokoneellesi.

Pakollinen:
  1. Tarvitset Online Business Essentials-, Business Professional-, Premium Security- tai Business Enterprise -tilauksen, jotta voit noudattaa seuraavia vaiheita. Jos sinulla on Online Business Essentials, voit ladata Teams-sovelluksen, mutta et mitään muita Microsoft 365-sovelluksia.
  2. Tarkista, onko Teams asennettuna tietokoneellesi, siirtymällä Aloitus-valikkoon tietokoneellasi ja kirjoittamalla Microsoft Teams. Jos Teams on jo asennettu, se on käyttövalmis. Muussa tapauksessa noudata alla olevia vaiheita.
  1. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -tilillesi. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse valikkopainike ja sitten Teams.
    Teams-kuvake
  3. Kun Teams on latautunut, valitse asetukset oikeasta yläkulmasta ja valitse vaihtoehto Lataa työpöytäsovellus.
    Lataa Teams
  4. Tallenna ja suorita ladattu tiedosto.
  5. Kirjaudu sisään Microsoft 365 -sähköpostiosoitteellasi ja -salasanallasi.

Teams on nyt asennettu tietokoneeseesi.