WordPressin asentaminen

Ennen kuin alat työskennellä uuden WordPress -sivustosi kanssa, sinun on asennettava sovellus. Valitse tarvitsemasi vaihtoehto alla olevasta taulukosta ja asenna WordPress webhotellitiliisi noudattamalla ohjeita.

VaihtoehdotVaikeus
Asenna WordPress Linux-pohjaiseen verkkotunnukseen cPanelin avullaPerus
Asenna WordPress tai muut sovellukset Windows -verkkohotellitililleniPerus
Asenna WordPressin vanhempi versioKeskitaso

Huomautus: Jos sinulla on jokin WordPress -hallinnan paketeistamme, niiden mukana tulee uusin versio WordPress valmiiksi asennettuna .