Integrointi Website Builder V6:lla

Sivuston sijoituksen ja sivuston tuloksissa näytettävän ulkoasun määrittämiseksi hakukoneet etsivät metatunnisteita, robots.txt-tiedostoa ja sivustokarttatiedostoa. Hakukonenäkyvyys V1 auttaa näiden tietojen optimoinnissa kävijämäärän nostamiseksi ja sivustosi löytämisen helpottamiseksi.

Yleensä voit lisätä nämä tiedot sivustollesi manuaalisesti muokkaamalla tiedostoja ja lataamalla niitä palvelimeen. Jos kuitenkin käytät Website Builder V6:ta, voit lähettää Hakukonenäkyvyys V1 -tilin luomisen yhteydessä luodut tiedot automaattisesti.

Huomautus: Jotta voit lähettää Hakukonenäkyvyys V1 -tiedot Website Builder V6 -sovellukseen, kummankin tuotteen on oltava samalla asiakastilillä. Suosittelemme varmuuskopioimaan Website Builder V6:n tiedot ennen tietojen siirtämistä Hakukonenäkyvyys V1:stä. Saat lisätietoja täältä:

.

Search Engine Visibility -tietojen lähettäminen Website Builder V6:een

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Search Engine Visibility V1 (Hakukonenäkyvyys V1).
  3. Napsauta käytettävän tilin kohdalla Hallitse.
    Varoitus: HUOMAUTUS: Sinulla voi olla useita Search Engine Visibility-tilejä yhdelle Website Builder V6 -verkkotunnukselle. Jos näin on, käytä samaa Search Engine Visibility-tiliä, kun lähetät tietoja Website Builder V6 -sovellukseen. Muutoin saatat tietämättäsi korvata metatunnisteet, robots.txt-tiedoston tai sivustokartan väärillä tiedoilla.
  4. Valitse Optimize (Optimoi) -valikosta jokin seuraavista:
    • Optimize Tags (Optimoi tunnisteita) – Täytä Kotisivukoneeseen vietävien asetusten kentät ja valitse sitten Publish All Pages (Julkaise kaikki sivut).
    • Control Crawling (Ohjaa indeksointia) – Täytä Kotisivukoneeseen vietävien asetusten kentät, valitse sitten Get File (Hae tiedosto) ja valitse Export to Website Builder (Vie Website Builderiin).
    • Create Site Map (Luo sivustokartta) – Täytä Kotisivukoneeseen vietävien asetusten kentät, valitse sitten Get File (Hae tiedosto) ja valitse Export to Website Builder (Vie Website Builderiin).
  5. Kirjaudu sisään Website Builder V6 -tilillesi ja noudata ohjeita SEO-tietojen tuomiseksi.
  6. Julkaise sivustosi.

Kun tiedot on tuotu, voit muokata niitä. Käynnistä Page Designer, valitse Page (Sivu) -välilehti ja valitse sitten Properties (Ominaisuudet) -kuvake.

Asiaan liittyvä materiaali