SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Intel vPro: varmennetiedot

Jos käytät Intel & reg; vPro ™ -palvelin, osta Deluxe SSL -varmenne ja määritä se vProa varten hakuprosessin aikana.

Huomautus: Jos et näe vaihtoehtoa ostaa SSL -SSL: ää, ota yhteyttä asiakastukeen.

Kun ostat Deluxe SSL: n vPro -palvelimelle, valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Yksi verkkotunnus yhden verkkotunnuksen ympäristöä varten.
  • Yksittäiset verkkotunnukset, joilla on rajoittamattomat aliverkkotunnukset (yleismerkkejä tuetaan AMT 2.6 / 3.2: lle ja uudemmille).

Luodaan varmenteen allekirjoituspyyntö

Ennen varmenteen hakemista sinun on ensin luotava ja lähetettävä varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR). Web -palvelinohjelmisto luo CSR: n ja luo julkisen/yksityisen avainparin, jota käytetään salaamaan ja purkamaan suojattuja tapahtumia.

Huomautus: Osastoa tai organisaatioyksikköä (OU) ei tarvitse määrittää, kun CSR luodaan.

Jos haluat lisätietoja, katso CSR: n luontiohjeet .

Varmenteen hakeminen

Määritä hakuprosessin aikana, että tämä varmenne on tarkoitettu käytettäväksi Intel vPron kanssa.

Valitse vPro

Tämä valinta lisää vaadittavat Intel vPro -edellytykset varmenteeseesi.

Lataa SSL -varmenne

Kun hakemuksesi on hyväksytty, sinun on ladattava varmennetiedostosi . Kun valitset palvelintyypin, valitse Muu . Tämä ladattava tiedostopaketti sisältää keskitason varmenteen ja ristivarmenteen. sinun on asennettava molemmat näistä varmistaaksesi, että varmenteesi toimii oikein.

Kun olet ladannut nipun, katsoAsenna oma SSL-varmenne .