Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Internet Explorer: Tyhjennä välimuisti

Jos sinulla on ongelmia verkkosivustosi katselemisessa, voit yrittää tyhjentää välimuistin ja palata sitten sivustoosi.

1. ValitseTyökalut Työkalut -valikosta Internet -asetukset.
    Valitse Työkalut -valikosta Internet -asetukset
  2. Valitse Selaushistoria -alueella Poista .
    Poista selaushistoria
  3. Valitse vain väliaikaiset Internet -tiedostot ja verkkosivustotiedostot .

Huomautus: Evästeiden ja verkkosivuston tietojen valitseminen voi myös auttaa ratkaisemaan joitain ongelmia, mutta evästeiden poistaminen poistaa kaikki selaimeesi tallennetut salasanat.

Valitse väliaikaiset Internet- ja verkkosivustotiedostot
  4. Valitse Poista .