Kirjaudu sisään WordPressiin

Näin kirjaudut sisään WordPressiin sivustosi muokkauksen aloittamiseksi.

1. Siirry selaimessa http://[WordPress-verkkotunnukseesi]/wp-admin (esimerkiksi http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.
    kirjaudu sisään WordPressiin

Huomautus: Hallittujen WordPress- ja WordPress Pro -verkkohotellitilien kohdalla pääset WordPress-hallintanäyttöösi suoraan GoDaddy-tilisi kautta.