iOS: Asenna GoDaddy Investor

Asenna GoDaddy Investor -sovellus, jotta voit seurata verkkotunnusten huutokauppoja ja tehdä tarjouksia eksklusiivisista, pian vanhentuvista verkkotunnuksista mobiililaitteellasi tien päällä.

1. Siirry mobiililaitteella App Storeen ja etsi GoDaddy Investor .
  2. Lataa ja asenna sovellus valitsemalla Hanki .
  3. Kun sovellus on asennettu, avaa Investor -sovellus.
  4. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi.

Kaikki GoDaddy -asiakkaat voivat tarkastella huutokauppoja, hallita olemassa olevia verkkotunnuksia, vastaanottaa ilmoituksia ja ostaa Osta nyt -tyyppisiä verkkotunnuksia. Tarvitset kuitenkin GoDaddy -huutokauppojen jäsenyyden huutokauppaa varten.