iPad: Sähköpostin käyttöönottaminen

Jos haluat käyttää iPad®-laitetta WorkSpace-sähköpostien tarkistamiseen, suosittelemme, että käytät laitteen mukana tullutta sähköpostiohjelmaa seuraavien asetuksien kanssa.

Ota sähköposti käyttöön seuraavasti

1. Siirry iPadilläsi osoitteeseen x.co/iossetup.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi ja napsauta sitten Jatka.
  3. Valitse Asenna.
  4. Anna salakoodisi.
  5. Valitse Asenna.
  6. Anna salasanasi ja napsauta sitten Seuraava.
  7. Napsauta Valmis.
  1. Kosketa aloitusnäytöllä Asetukset.
  2. Napauta asetusnäytössä Posti, yhteystiedot ja kalenterit.
  3. Kosketa Tilit-osiossa Lisää tili....
  4. Kosketa Muu.
  5. Kosketa Lisää postitili.
  6. Täytä seuraavat kentät ja kosketa sitten Tallenna:
    • Nimi – Nimi, joka näkyy sähköpostissasi.
    • Osoite – Sähköpostiosoitteesi.
    • Salasana – Sähköpostitilisi salasana.
    • Kuvaus - Sähköpostiosoitteen kuvaus, joka näkyy sähköpostitilin luettelossa iPadillä.
  7. Kosketa IMAP tai POP.

Jos Workspace-verkkosähköposti ei antanut IMAP-palvelimen nimeä tiliäsi varten, sinun on käytettävä POP-palvelinta.

8. Anna Saapuvan postin palvelin -tiedot:
    • Isäntänimi – Saapuvan postin palvelimen nimi, jonka sait Workspace-verkkosähköpostista.
    • Käyttäjätunnus – Täydellinen sähköpostiosoitteesi.
    • Salasana – Sähköpostitilisi salasana.
  9. Anna Lähtevän postin palvelin -tiedot:
    • Isäntänimi – Lähtevän postin palvelimen nimi, jonka sait Workspace-verkkosähköpostista.

Sinun pitää olla ottanut käyttöön SMTP-välitykset tiliäsi varten Työtilan hallintakeskuksessa (Workspace Control Center). Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostitilin SMTP-välityksien hallinta.

• Käyttäjätunnus – Täydellinen sähköpostiosoitteesi.
    • Salasana – Sähköpostitilisi salasana.
  10. Kosketa Tallenna.

iPadin SMTP-portin muuttaminen

1. Kosketa aloitusnäytöllä Asetukset.
  2. Napauta asetusnäytössä Posti, yhteystiedot ja kalenterit.
  3. Kosketa sähköpostitiliä, jota haluat muuttaa.
  4. Napauta SMTP.
  5. Napauta sitä SMTP-palvelinta, jota haluat muokata.
  6. Napauta Palvelimen portti -kenttää ja anna haluamasi SMTP-portti: 25, 80, 3535, tai jos asiakkaalla on SSL käytössä, 465.

Tarjoamme tietoja siitä, kuinka käyttää kolmannen osapuolen tuotteita, mutta emme hyväksy tai tue suoraan kolmannen osapuolen tuotteita emmekä ole vastuussa tällaisten tuotteiden luotettavuudesta tai toiminnoista. iTunes®, iPad® and iPod® ovat Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröidyn Apple Inc. -yrityksen tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään. Emme ole sidoksissa Applen tai Applen tuotteiden kanssa tai niiden sponsoroimia.