Office 365 GoDaddyltä Ohje

iPhone & Android: Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä

Ongelma Kokeile tätä...
Ongelmia sähköpostitilisi määrittämisessä Android-puhelimen alkuperäiseen sähköpostisovellukseen Monet Android-puhelimen käyttäjät onnistuvat paremmin määrittäessään sähköpostitilinsä Outlook-sovellukseen.
Virheviesti "Exchange-tili ei voi vahvistaa tilitietoja" iPhone-puhelimessa Ratkaise virhe näiden ohjeiden avulla.