Office 365 GoDaddyltä Ohje

iPhone ja iPad: Sähköpostin määrittäminen

Tässä videossa ja alla olevissa ohjeissa selitetään, kuinka GoDaddyn Office 365 -sähköpostitili otetaan käyttöön iPhonen tai iPadin mukana tulleessa sähköpostisovelluksessa.

Kun olet määrittänyt sähköpostitilisi, voit ottaa sen käyttöön iOS Mail -ohjelmassa iPhonen tai iPadin kautta.

Voit myös käyttää Office 365 -sähköpostiasi Microsoft Outlook -sovelluksen välityksellä. Katso lisätietoja kohdasta Outlook-sovellus iPhonelle & iPadille: Sähköpostin käyttöönottaminen.

1. Napauta Asetukset.
  2. Napauta Sähköposti, yhteystiedot, kalenterit.
  3. Napauta Lisää tili.
  4. Kosketa Exchange.
  5. Anna sähköpostiosoite, salasana ja sähköpostitilin lyhyt kuvaus (esim. yrityksesi nimi).
  6. Kosketa Seuraava.
  7. Automaattinen hakutoiminto yrittää löytää asetukset, jotka tarvitset tilisi määritystä varten. Jos automaattinen hakutoiminto ei löydä asetuksiasi, anna seuraavat tiedot:
    Kenttä Annettavat tiedot
    Palvelin outlook.office365.com
    Verkkotunnus Jätä tämä kenttä tyhjäksi
    Käyttäjänimi Anna täydellinen sähköpostiosoitteesi (esimerkiksi kaisa@kivaesimerkki.com)
  8. Kosketa Seuraava.
  9. Kosketa Tallenna.

Palaa kotinäyttöösi ja avaa sähköpostisovellus – sinun pitäisi nähdä joitakin sähköpostiviestejä uudessa Saapuneet-kansiossasi.

Varmista, että pystyt lähettämään viestejä: luo sähköpostiviesti ja lähetä se itsellesi.

Seuraava vaihe

Lisätietoja

• Jos ei pystynyt vahvistamaan Exchange-tiliäsi, katso lisätietoja kohdasta