Office 365 GoDaddyltä Ohje

iPhone ja iPad: Sähköpostin määrittäminen

Tässä videossa ja alla olevissa ohjeissa selitetään, kuinka GoDaddyn Office 365 -sähköpostitili otetaan käyttöön iPhonen tai iPadin mukana tulleessa sähköpostisovelluksessa.

Kun olet määrittänyt sähköpostitilisi, voit ottaa sen käyttöön iOS Mail -ohjelmassa iPhonen tai iPadin kautta.

Huomautus: Voit myös käyttää Office 365 -sähköpostiasi Microsoft Outlook -sovelluksen välityksellä. Katso lisätietoja kohdasta Outlook-sovellus iPhonelle & iPadille: Sähköpostin käyttöönottaminen.

1. Napauta Asetukset.
  2. Napauta Accounts & Passwords (Tilit ja salasanat).
  3. Napauta Lisää tili.
  4. Kosketa Exchange.
  5. Syötä sähköpostiosoitteesi ja lyhyt kuvaus (esim. yrityksesi nimi).
  6. Kosketa Seuraava.
  7. Sinulta voidaan kysyä, haluatko kirjautua Exchange-tilillesi Microsoftin avulla. Napauta Kirjaudu sisään.
  8. Sinulle näytetään Office 365 -kirjautumisruutu, jossa näytetään GoDaddy ja esitäytetty sähköpostiosoitteesi. Syötä salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään.
  9. Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua pyydetään syöttämään tietosi manuaalisesti. Anna pyydettäessä seuraavat tiedot:
    Kenttä Annettavat tiedot
    Salasana Sähköpostitilisi salasana
    Palvelin outlook.office365.com
    Verkkotunnus Jätä tämä kenttä tyhjäksi
    Käyttäjänimi Anna täydellinen sähköpostiosoitteesi (esimerkiksi kaisa@kivaesimerkki.com)
  10. Kosketa Seuraava.
  11. Kun olet kirjautunut tilillesi, sinulle näytetään Microsoft-ruutu, jossa pyydetään tilin käyttöoikeuden antamista puhelimesi sähköpostisovellukselle. Napsauta Hyväksy.
  12. Varmista, että olet valinnut kaikkien haluamiesi ominaisuuksien yhdistämisen ja napauta Tallenna.

Palaa kotinäyttöösi ja avaa sähköpostisovellus – sinun pitäisi nähdä joitakin sähköpostiviestejä uudessa Saapuneet-kansiossasi.

Varmista, että pystyt lähettämään viestejä: luo sähköpostiviesti ja lähetä se itsellesi.

Seuraava vaihe

Lisätietoja

• Jos ei pystynyt vahvistamaan Exchange-tiliäsi, katso lisätietoja kohdasta