iPhone: Sähköpostin asetusten vianmääritys

Seuraavien tietojen avulla voit ratkaista yleisiä ongelmia määrittäessäsi sähköpostiasetuksia iPhone®-, iPad®- tai iPod® Touch-laitteella. Voit sillä aikaa aina käyttää MobileMail-palveluamme (http://mobilemail.secureserver.net), jotta pysyt yhteydessä asiakkaisiisi, ystäviisi ja perheenjäseniisi.

Vaihe 1: varmista, että voit kytkeytyä MobileMailiin

Ensiksi, kytkeydy MobileMailiin laitteessasi, varmistaaksesi, että sinulla on tili ja että käyttäjänimesi ja salasanasi toimivat. mene osoitteeseen http://mobilemail.secureserver.net ja kirjaudu sisään.

Jos et pysty kirjautumaan sisään, varmista, että sähköpostitilisi on määritetty ja että käytössäsi on oikea sähköpostiosoite ja salasana. Sinun on ehkä otettava yhteyttä tilisi luoneeseen järjestelmänvalvojaan. Lisätietoja: Sähköpostiosoitteiden luominen Työtilan hallintakeskuksessa.

Vaihe 2: tarkista asetuksesi uudelleen

Kirjoittaminen iPhonella tai iPadilla voi olla vaikeaa; on helppoa kirjoittaa väärin kirjain tai kaksi. Tarkista uudelleen, että käytät oikeaa saapuvan ja lähtevän postin palvelimia (isäntänimiä), sähköpostiosoitetta ja salasanaa sähköpostitiliisi yhdistymiseen.

Varmista, että sähköpostiosoitteesi/käyttäjätunnuksesi ja salasanasi on tallennettu niille kuuluviin kenttiin, sillä jotkut sähköpostiohjelmat tekevät näistä kentistä valinnaisia. Nämä tiedot ovat tarpeellisia, jotta sähköpostiohjelma voi yhdistää postipalvelimiimme!

Palvelinten nimet voivat myös erota oletusasetuksistamme sen mukaan, minkä tyyppistä sähköpostitiliä käytät ja mistä olet hankkinut sen. Lisätietoja:

.

Vaihe 3: Aseta salasanasi uudelleen

Jos olet kirjautumalla onnistuneesti sisään vahvistanut, että salasanasi on oikea, muttet vieläkään voi määrittää sähköpostia iPhonellasi, aseta Workspace-sähköpostin salasana uudelleen. (Voit käyttää samaa salasanaa uudelleen.)

Sen jälkeen kun olet asettanut salasanan uudelleen, yritä määrittää sähköposti uudelleen.

Vaihe 4: Kokeile eri SMTP-portteja

Tavallisesti iPhonen ja iPadin käyttämät SMTP-portit toimivat hyvin. Oletuksena laitteesi käyttää SSL:ää ja porttia 465 SMTP:lle. Jos voit vastaanottaa sähköposteja, mutta et voi lähettää niitä laitteellasi, tarkista uudestaan, että käytät SSL:ää ja porttia 465.

Joskus Internet palveluntarjoajat estävät tietyt portit turvallisuussyistä. Jos oletusasetukset eivät toimi, voit yrittää joitakin muita vaihtoehtoisia portteja.

iPhone, iPad tai iPod Touch -laitteiden SMTP-porttiasetusten muuttaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset.
  2. Napauta asetusnäytössä Posti, yhteystiedot ja kalenterit.
  3. Kosketa sähköpostitiliä, jota haluat muuttaa.
  4. Kosketa SMTP ja SMTP-palvelinta, jota haluat muokata.
  5. Jos sinulla on Käytä SSL:ää päällä, käytä porttia 465. Muussa tapauksessa ota Käytä SSL:ää pois päältä ja kokeile näitä toisia portteja SMTP:lle: 80, 3535 tai 25.
  6. Mene Postiin ja tarkista, voitko lähettää sähköpostia. Jos et voi, toista vaiheet 1-5 ja kokeile eri porttia.

Vaihe 5: Ota yhteyttä asiakastukeen

Jos olet suorittanut nämä vaiheet ja et edelleenkään saa sähköpostitiliäsi toimimaan laitteessasi, ota yhteys asiakastukeen. Meillä on käytössämme joitakin lisätyökaluja ja kyseessä saattaa olla sähköpostitilisi asia, jonka voimme ratkaista.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.