Workspace Email -sähköpostin lisääminen iPhonen tai iPadin Mail-sovellukseen

Vaihe 4 Oman Workspace Email -tilin määrittäminen -sarjassa.

Lisää Workspace Email -tilisi Mail-sovellukseen iOS-laitteella. Sen jälkeen voit lähettää ja vastaanottaa yrityssähköpostia iPhonella tai iPadilla.

1. Siirry iPhone- tai iPad-laitteesi Asetukset-osioon.
  2. Napauta Mail > Tilit. (Riippuen iOS-versiostasi sinun on ehkä napautettava kohtaa Salasanat ja tilit.)
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  3. Napauta Lisää tili.
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  4. Valitse tilityyppi Muu.
    Napauta Muu
  5. Napauta Lisää Mail-tili.
    Napauta Lisää Mail-tili
  6. Anna tilisi tiedot ja napauta Seuraava.
    Anna tilin tiedot ja napauta seuraava
  7. Napauta IMAP.
  8. Kirjoita Tulevan sähköpostin palvelin -osion Uusi tili -kohtaan
    • Isäntänimi muodossa imap.secureserver.net
    • Workspace Email -käyttäjänimesi ja -salasanasi
  9. Kirjoita Lähtevän postin palvelin -osioon
    • Isäntänimi muodossa smtpout.secureserver.net
    • Workspace Email -käyttäjänimesi ja -salasanasi
  10. Napauta Seuraava. Mail-sovelluksesi paikantaa tilisi asetukset ja lataa sähköpostisi.
  11. Poistu Asetukset-sovelluksesta ja napauta kohtaa Mail avataksesi sovelluksen.