iPhone: Workspace-sähköpostin asettaminen

Tämä artikkeli koskee vain Workspace-sähköpostia. Katso Office 365 -sähköpostiin liittyviä ohjeita kohdasta Outlook-sovellus iPhonelle & iPadille: Sähköpostin käyttöönottaminen.

Tiedämme, että olet innokas saamaan sähköpostin toimimaan iPhone®-, iPad®- tai iPod® Touch -laitteessasi. Me voimme saada sähköpostisi toimimaan laitteessasi noin viidessä minuutissa.

Käytä näitä ohjeita alkuperäisen sähköpostisovelluksen käyttämiseksi Workspace-sähköpostitilisi kanssa. Voi myös käyttää Outlook-sovellusta sähköpostin saamiseen. Tässä on ohjeet Outlook-sovelluksen asettamiseen iPhone- tai iPad-laitteessasi.

Jos noudatat seuraavia ohjeita, mutta et voi silti lähettää tai vastaanottaa sähköpostia, katso ohjeita kohdasta iPhone: Sähköpostin asetusten vianmääritys. Sinun saattaa olla tarpeen tehdä joitain lisämuutoksia sen mukaan, missä asut ja mitä Internet-palveluntarjoajia käytät.

ENNEN ALOITTAMISTA: Asentaaksesi sähköpostisi iPhoneen, iPadiin ja iPod Touchiin sinun täytyy tuntea POP- tai IMAP-sähköpostipalvelimen asetukset ja portit. Löydät ne menemällä sähköpostinmäärityskeskukseen ja kirjoittamalla muistiin tiedot, jotka näkyvät kohdassa sähköpostipalvelimen asetukset.

1. Poista WiFi käytöstä, ennen kuin aloitat tämän prosessin.
  2. Siirry kohtaan Asetukset.
  3. Napauta asetusnäytössä Posti, yhteystiedot ja kalenterit.
  4. Napauta Lisää tili.
  5. Napauta Muu.
  6. Valitse Lisää sähköpostitili.
  7. Anna sähköpostillesi nimi, sähköpostiosoite, salasana ja lyhyt kuvaus. Napauta Seuraava.
  8. Jos sinulla on IMAP, napauta IMAP. Jos et ole varma, napauta POP.
  9. Käytä näitä määrityksiä saapuvan postin palvelimelle sähköpostitilisi tyypistä riippuen:
    POP
    Napauta POP yläreunassa.
    Isäntänimi pop.secureserver.net
    Käyttäjätunnus Kirjoita sähköpostiosoite kokonaan.
    Salasana Anna sähköpostitilisi salasana
    IMAP
    Napauta IMAP yläreunassa.
    Isäntänimi imap.secureserver.net
    Käyttäjätunnus Kirjoita sähköpostiosoite kokonaan.
    Salasana Anna sähköpostitilisi salasana
  10. Käytä näitä määrityksiä lähtevän postin palvelemille (Outgoing Mail Server):

Vianmääritys edellyttää, että olet ottanut SMTP-välityksen käyttöön tililläsi. Lisätietoja: Sähköpostitilin SMTP-välityksien hallinta.

SMTP (lähtevän postin palvelin)
    Isäntänimi smtpout.secureserver.net
    Käyttäjätunnus Kirjoita sähköpostiosoite kokonaan.
    Salasana Anna sähköpostitilisi salasana

Vaikka iOS merkitsee nämä kentät valinnaisiksi, meidän sähköpostipalvelimemme vaatii niitä sähköpostin lähettämistä varten.

11. Jos sinulla on IMAP napauta Seuraava ja sitten Tallenna. Muussa tapauksessa napauta vain Tallenna.

Siinä kaikki. Mene laitteessasi kohtaan Posti (se löytyy tavallisesti näytön alareunasta). Jos kaikki toimii kunnolla, pitäisi näkyvissä olla viestejä. Kirjoita viesti ja lähetä se itsellesi varmistaaksesi, että pystyt lähettämään viestejä.

Jos et voi vastaanottaa tai lähettää sähköpostiviestejä, katso kohtaa iPhone: Sähköpostin asetusten vianmääritys. Ei hätää. On muutamia ongelmia, jotka voivat tulla esiin asetusprosessin aikana. Me autamme sinua tutkimaan ne ja korjaamaan ne.

Sen jälkeen kun olet luonut uuden IMAP-sähköpostitilin iPhone 5:lle, saatat saada seuraavan viestin: "Viestin siirtäminen ei onnistu. Viestiä ei voitu siirtää postilaatikon roskakoriin." Jos haluat poistaa tai siirtää sähköpostit ilman, että tämä viesti tulee esiin, seuraa alla olevia ohjeita.

IMAP-sähköpostiviestien poistaminen tai siirtäminen iPhonessa

1. Paina iPhonen Koti-painiketta ja valitse Asetukset.
  2. Napauta asetusnäytössä Posti, yhteystiedot ja kalenterit.
  3. Napsauta sähköpostitiliäsi (sähköpostiosoitteen oikealla puolella pitäisi näkyä nuoli).
  4. Vieritä alaspäin ja valitse Lisäasetukset.
  5. Napauta tyhjää IMAP-polun etuliite -kohtaa.
  6. Kirjoita INBOX (isoilla kirjaimilla) ja napsauta sitten Tilit (ylhäällä vasemmalla) ja napsauta Valmis (ylhäällä oikealla) KAKSI kertaa asetusten sulkemiseksi.
  7. Napauta Koti-painiketta ja avaa sähköposti sitten uudelleen.

Voit nyt poistaa tai siirtää sähköpostiviestejä saamatta virheilmoitusta.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.