Jaa Google-kalenterini

Jos sinulla on julkinen Google-kalenteri, voit jakaa sen verkkosivustosi kävijöille. Kaikki Google-kalenteriin tehtävät muutokset välitetään automaattisesti verkkosivustollesi. (Et voi tehdä muutoksia kalenteriin verkkosivustosi kautta.)

Kalenterin liittämisestä verkkosivustoosi kerrotaan kahdessa osassa. Tässä osassa kerrotaan, miten iCal URL -osoite kopioidaan Google-tililtäsi. Toisessa osassa kerrotaan, miten voit

.

1. kirjautua sisään Google-tiliisi.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa ruudukkopainiketta ja napsauta Kalenteri.
    Napsauta hammaspyörää ja valitse Asetukset
  3. Kun kalenteriosio avautuu, napsauta hammaspyöräpainiketta ja valitse Asetukset.
    Napsauta hammaspyörää ja valitse Asetukset
  4. Napsauta Kalenterit-välilehteä ja sen jälkeen kalenteria, jota haluat käyttää.

Huomautus: Varmista, että valitsemassasi kalenterissa on tulevia tapahtumia. Muuten GoCentral ilmoittaa sinulle, että se ei löytänyt tapahtumia kalenterista.

5. Napsauta Kalenterin osoite -osiossa ICAL. Liitä osoite tekstiasiakirjaan ja tallenna se. Tarvitset sitä Seuraavassa vaiheessa alempana.
    Napsauta ICAL ja kopioi osoite

Huomautus: Varmista, että kopioit ICAL-linkin. GoCentral tunnistaa ainoastaan ICALin tuontikelpoiseksi Google-kalenteriksi.

6. Sulje osoiteikkuna valitsemalla OK.
  7. Napsauta Jaa tämä kalenteri -välilehteä ja valitse Tee tästä kalenterista julkinen.
    Valitse Tee tästä kalenterista julkinen
  8. Valitse Tallenna.