Jaa Google-kalenterini

Jos sinulla on julkinen Google-kalenteri, voit jakaa sen verkkosivustosi kävijöille. Kaikki Google-kalenteriin tehtävät muutokset välitetään automaattisesti verkkosivustollesi. (Et voi tehdä muutoksia kalenteriin verkkosivustosi kautta.)

Kalenterin liittämisestä verkkosivustoosi kerrotaan kahdessa osassa. Tässä artikkelissa on ohjeet ensimmäiseen vaiheeseen, eli Google-tilin iCal-URL-osoitteen kopiointiin. Toista osaa käsittelevässä artikkelissa kerrotaan, miten voit Näytä kalenteri verkkosivustolla.

1. kirjautua sisään Google-tiliisi.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa ruudukkopainiketta ja napsauta Kalenteri.
    Napsauta hammaspyörää ja valitse Asetukset
  3. Kun kalenteriosio avautuu, napsauta hammaspyöräpainiketta ja valitse Asetukset.
    Napsauta hammaspyörää ja valitse Asetukset
  4. Valitse jaettava kalenteri sivun vasemmasta palkista, napsauta Kalenterin asetukset ja varmista, että Käyttöluvat-osion asetus Näytä julkisesti on valittu.
    valitse asetukseksi näytä julkisesti

Huomautus: Varmista, että valitsemassasi kalenterissa on tulevia tapahtumia. Muuten Website Builder ilmoittaa sinulle, että se ei löytänyt tapahtumia kalenterista.

5. Napsauta valitsemasi kalenterin Integroi kalenteri -osiota ja valitse sitten kenttä Julkinen osoite iCal-muodossa, jolloin koko osoite kopioidaan automaattisesti. Liitä osoite erilliseen tekstiasiakirjaan ja tallenna se. Osoitetta käytetään Seuraavassa vaiheessa vaiheen 6 jälkeen.
    kopioi julkinen osoite iCal-muodossa

Huomautus: Varmista, että kopioit iCal-linkin. GoCentral tunnistaa ainoastaan iCalin tuontikelpoiseksi Google-kalenteriksi.

6. Valitse vasemmasta yläkulmasta Google-kalenterin läheltä Asetukset ja jatka sitten alla olevassa Seuraava vaihe -linkissä oleviin ohjeisiin.