No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Jaa Outlook -kalenterini verkkosivustollani

Jaa julkinen Outlook -kalenterisi sivustollesi, esimerkiksi esittelemään tulevia tapahtumia tai kursseja. Tämän jälkeen kaikki kalenteriin tehdyt muutokset päivitetään myös automaattisesti sivustollasi. (Et voi muuttaa kalenteria suoraan sivustoltasi.)

Kalenterin liittämiseen sivustoosi on kaksi osaa. Tässä osassa selitetään, kuinka iCal -URL -osoite kopioidaan Outlook -tililtäsi. Toisessa osassa selitetään, miten näyttää kalenterin sivustollasi .

Tämä video on osa opastussarjaa Lisätoimintojen lisääminen Kotisivukoneessa .

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset > Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Kalenteri > Jaetut kalenterit .
    Paneeli, jossa vasemmalla Kalenteri ja oikealla Jaetut kalenterit
  4. Valitse kohdassa Julkaise kalenteri avattavista valikoista kalenteri, jonka haluat jakaa sivustollasi, ja valitse Voi näyttää kaikki tiedot .
  5. Huomautus: Varmista, että kalenterissasi on jo tulevia tapahtumia, muuten Website Builder ei löydä tapahtumia.

6. Valitse Julkaise .
    Julkaise
  7. Kopioi ilmestyvä ICS -osoite.
    ICS -URL -osoite
  8. Liitä osoite tekstiasiakirjaan ja tallenna se. Voit käyttää sitä seuraavassa vaiheessa ja näyttää kalenterin sivustollasi .