Jaa Yahoo-kalenterini

Jos sinulla on julkinen Yahoo-kalenteri, voit jakaa sen verkkosivustosi kävijöille. Kaikki Yahoo-kalenteriin tehtävät muutokset välitetään automaattisesti verkkosivustollesi. (Et voi tehdä muutoksia kalenteriisi verkkosivustolta käsin. Ne on tehtävä Yahoo-tilillä.)

Kalenterin liittämisestä verkkosivustoosi kerrotaan kahdessa osassa. Tässä osassa kerrotaan, miten tarvittava koodi kopioidaan Yahoo-tililtäsi. Toisessa osassa kerrotaan, miten voit Näytä kalenteri verkkosivustolla.

Tämä video on osa sarjaa: Lisätoimintojen lisäys Kotisivukoneessa

1. Kirjaudu sisään Yahoo-tilillesi.
  2. Etsi vasemmasta sarakkeesta Omat kalenterini, siirrä kursori jaettavan kalenterin päälle, napsauta pientä nuolta ja valitse Jaa.
    Napsauta Jaa

Huomautus: Varmista, että valitsemassasi kalenterissa on tulevia tapahtumia. Muuten Website Builder ilmoittaa sinulle, että se ei löytänyt tapahtumia kalenterista.

3. Valitse kohdan Jakaminen vieressä oleva kohta Ota julkinen kalenterini käyttöön.
  4. Valitse Luo linkit ja kopioi koodi tämän kohdan alla olevaan ICS-kenttään.
    Määritä jako ja laadi linkit

Huomautus: Varmista, että käytät ICS -linkkiä. Website Builder tunnistaa vain ICS: n tuontikelpoiseksi Yahoo -kalenteriksi.

5. Liitä ICS-linkki tekstiasiakirjaan ja tallenna se. Tarvitset sitä seuraavassa vaiheessa alempana.
  6. Sulje Yahoon kalenteri-ikkuna napsauttamalla Tallenna.