Jaetun verkkohotellin PHP-latausrajat

PHP-latauksien oletusraja riippuu verkkohotellitilisi tyypistä (Minkä tyyppinen webhotellitili minulla on?).

Tyyppi Oletuslatausraja Enintään
cPanel 2 Mt 2 Gt
Plesk 10 Mt 2 Gt
Verkkohotelli 32 Mt 128 Mt
Klassikko 32 Mt 64 Mt
WordPress-hallinta 64 Mt 192 Mt

PHP-latausrajan muuttaminen

Jos haluat muuttaa rajaa, lisää seuraavat arvot PHP-alustustiedostoon tai muokkaa niitä (

).

file_uploads = On
post_max_size = 50M
upload_max_filesize = 50M

Kun olet muokannut PHP-latausrajaasi yllä olevien asetusten mukaisesti, voit siirtää palvelimelle tiedostoja, joiden koko on enintään 50 Mt.

Latauksien ylärajat

Latausraja ei takaa latauksen onnistumista, vaan ainoastaan sen, että palvelin ei hylkää latausta.

Vaikka lataus pysyisi rajan sisällä, se voi silti epäonnistua seuraavista syistä:

• latausnopeus palvelimen suuntaan, joka voi aiheuttaa aikakatkaisun PHP-komentosarjan tai selaimen kautta
  • tilisi resurssien saatavuus, joka voi aiheuttaa suurien tiedostojen latauksen epäonnistumisen.