Jälleenohjaustilien määrittäminen työtilan hallintakeskuksessa

Voit luoda sähköpostiosoitteita, joiden ainoana tarkoituksena on viestien välittäminen muihin osoitteisiin. Viestejä ei tallenneta jälleenohjausosoitteeseen, vaan kaikki viestit ohjataan välittömästi kohdesähköpostiosoitteeseen.

Sähköpostin edelleenlähetysosoitteen määrittäminen

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Workspace-sähköposti.
  3. Jos käytät ilmaista krediittiä, napsauta ILMAINEN SÄHKÖPOSTIN VÄLITYS -kohdassa Määritä. Täytä vaadittavat kentät ja napsauta sitten OK.
  4. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  5. Napsauta Luo välitys.
  6. Täytä vaadittavat kentät ja napsauta sitten Luo.
    Kenttä Mitä tehdä...
    Välitä tämän sähköpostiosoitteen viestit: Kirjoita sähköpostiosoite, jonka haluat luoda.
    Näihin sähköpostiosoitteisiin: Anna sähköpostiosoitteet, joiden haluat vastaanottavan luomaasi sähköpostiosoitteeseen lähetettävät viestit.
    Sopimus Valitse välityssuunnitelma, jota haluat käyttää.
    Keräilytili Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat tämän osoitteen vastaanottavan viestit, jotka on lähetetty virheellisiin (ei olemassa oleviin) sähköpostiosoitteisiin verkkotunnuksesi alaisuudessa.
    Ota automaattinen vastaus käyttöön Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat lähettää automaattisen vastauksen jokaiselle henkilölle, joka lähettää viestin tähän osoitteeseen.

Kun edelleenlähetysosoitteesi on määritetty, sinun täytyy varmistaa, että verkkotunnuksen nimeen on liitetty asianmukaiset MX-tietueet.

MX-tietueiden etsiminen

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Workspace-sähköposti.
  3. Valitse sen tilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Siirry Verkkotunnukset-välilehteen ja napsauta sitten Palvelinosoitteet.
  5. Merkitse ylös MX-tietueidesi oikeat asetukset.

Jos verkkotunnuksesi nimi on rekisteröity muualla, toimita nämä MX-tietueet verkkohotellisi palveluntarjoajalle sähköpostimme käyttöä varten. Voi kestää 48 tuntia ennen kuin muutos näkyy verkkotunnuksessasi.

MX-tietueiden päivittäminen

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Napsauta Verkkotunnukset-kohdan vieressä Hallitse.
  3. Napsauta sen verkkotunnuksen nimeä, jonka haluat päivittää.
  4. Valitse DNS-vyöhyketiedosto-välilehti.
  5. Valitse MX (Mail Exchanger) -osiossa se MX-tietue, jota haluat muokata, ja napsauta sitten Muokkaa tietuetta.
  6. Muokkaa jotakin seuraavista kentistä:
    • Prioriteetti — Valitse prioriteetti, jonka haluat määrittää postipalvelimelle.
    • Isäntä – Anna verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen nimi MX-tietuetta varten. Kirjoita @ esimerkiksi tietueen yhdistämiseksi suoraan verkkotunnuksesi, tai anna verkkotunnuksesi aliverkkotunnus, kuten www tai ftp.
    • Osoittamiskohde – Anna postipalvelimen osoite, kuten esimerkiksi smtp.secureserver.net.
    • TTL – Valitse, kuinka pitkäksi aikaa palvelin tallentaa tiedot välimuistiin.
  7. Napsauta Tallenna, ja napsauta sitten Tallenna muutokset.