Järjestä sähköpostin tilaajat luetteloksi

Järjestä sähköpostisi tilaavat henkilöt mukautettuihin luetteloihin. Mukautettuja luetteloita käytetään, kun haluat pystyä lähettämään sähköpostiviestejä tietyille ihmisryhmille kriteerien perusteella, kuten tietyillä maantieteellisillä alueilla asuville henkilöille tai kiinnostuneille henkilöille. Jos sinulla ei vielä ole yhteystietoja, lisää tilaajia manuaalisesti tai lisää tilaajia CSV -tiedostosta .

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja avaa sivustosi valitsemalla Hallitse sivustosi vierestä.
  3. Valitse Yhteydet > Kaikki .
  4. Valitse valintaruutu niiden tilaajien kohdalla, jotka haluat lisätä luetteloon.
  5. Valitse Lisää luetteloon .
  6. Valitse Valitse olemassa oleva tai Uusi :
    • Tilaajien lisääminen uuteen luetteloon : Valitse Luo uusi luettelo . Kirjoita luettelon nimi ja valitse Lisää .
    • Tilaajien lisääminen olemassa olevaan luetteloon : Valitse valintaruutu haluamasi luettelon vierestä.
  7. Valitse Valmis .