Järjestele siirtymispalkissa olevia sivuja uudelleen

Kun rakennat verkkosivustoasi, sinun tarvitsee ehkä muuttaa sivujen järjestystä sen siirtymispalkissa. Jos muutat mielesi myöhemmin, voit järjestää ne uudelleen nopeasti.
siirtymispalkin järjestys ennen

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse Oma sivusto -paneelista Sivut.
    Napsauta Hallitse sivuja -painiketta
  4. Etsi siirrettävä sivu Sivut ja navigointi -paneelista, napsauta sivun vasemmalta puolelta kolmea pientä viivaa ja vedä sivu uuteen paikkaan.
    Napsauta kohdetta ja vedä se uuteen paikkaan
  5. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
    Siirtymispalkki ennen järjestämistä
  6. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).