Järjestele siirtymispalkissa olevia sivuja uudelleen

Kun rakennat verkkosivustoasi, sinun tarvitsee ehkä muuttaa sen siirtymispalkissa olevien sivujen järjestystä. Jos muutat mielesi myöhemmin, voit järjestää ne uudelleen nopeasti.
Siirtymispalkissa olevat sivut

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa / Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Sivu-valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja napsauta hammaspyöräpainiketta.
    Napsauta Hallitse sivuja -painiketta
  4. Napsauta Hallitse sivuja -paneelissa olevia pisteitä sen sivun vasemmalta puolelta, jonka haluat siirtää, ja vedä ne haluamaasi kohtaan.
    Napsauta sivun vasenta reunaa
  5. Tekemäsi muutokset tallennetaan automaattisesti. Kun olet valmis, voit katsella tuloksia napsauttamalla Esikatsele ja siirtyä halutessasi ostamaan uuden verkkotunnuksen tai käyttämään muita verkkotunnuksiasi.
  6. Kun olet valmis julkaisemaan muutokset, napsauta Julkaise sivusto (puhelimella) tai Julkaise (tietokoneella tai tabletilla).