SSL-varmenteet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Java -koodin allekirjoitus: Lataa varmenne ja allekirjoituskoodi

Huomautus: GoDaddy ei enää myönnä tai uusi koodin allekirjoitusvarmenteita tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteita 1.6.2020 alkaen. Jos omistat jo koodin allekirjoitusvarmenteen tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen, et voi enää käyttää sitä 1. kesäkuuta 2021 jälkeen. Kaikki ennen 1. kesäkuuta 2021 myönnetyt varmenteet ovat voimassa niiden vanhenemiseen saakka.

Kun olet vahvistanut varmennepyyntösi , voit ladata varmennetiedostosi ja käyttää niitä Java -koodisi allekirjoittamiseen.

Lataa varmenne

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Valitse SSL-varmenteet ja valitse sitten Hallitse ladattavan varmenteen kohdalla.
  3. Valitse Lataa varmenne -kohdassa Palvelintyyppi ja valitse sitten Lataa Zip-tiedosto.

Siirrä varmennetiedostosi

1. Pura lataamasi ZIP -tiedosto.
  2. Avaa purettu kansio ja paikanna tiedosto, joka päättyy -SHA2.pem: ään .
  3. ( Valinnainen ) Nimeä PEM -tiedosto uudelleen helpommin kirjoitettavaksi, esimerkiksi mycert.pem .
  4. Siirrä PEM -tiedosto paikkaan, johon avainvarasto luotiin.

Windows -käyttäjille tämä on JDK -asennuksesi bin -hakemisto & mdash; esimerkiksi:
    C: \ Program Files \ java \ jdk version number \ bin

Vain Windows-valmistelu

Jos käytät Windowsia, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet ennen kuin voit asentaa varmenteen ja allekirjoittaa koodisi.

1. Suorita cmd järjestelmänvalvojana.
  2. Siirry JDK -asennuksesi bin -hakemistoon:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk version number \ bin

Asenna varmenne

1. Siirry komentorivisi kautta siihen hakemistoon, johon olet luonut avainvaraston. (Windows -käyttäjien pitäisi olla jo täällä.)
  2. Asenna varmenteesi:
    keytool -importcert -file mycert.pem -keystore codesignstore
  3. Anna avainvaraston salasana.
  4. Kirjoita kyllä, että haluat luottaa varmenteeseen, ja paina sitten enter -painiketta.

Kirjoita koodi

1. Allekirjoita koodisi:
    jarsigner -verbose -keystore codesignstore -tsa http://tsa.starfieldtech.com/ jar -tiedostosi .jar codesigncert
    Windows -käyttäjien on ehkä käytettävä täydellisiä polkuja avainvarastoon ( JKS ) ja JAR -tiedostoihin.

Huomautus: Sinun on käytettävä http://tsa.starfieldtech.com aikaleiman käyttöoikeutta.

2. Anna avainvaraston salasana.
  3. Vahvista, että koodi on allekirjoitettu.
    jarsigner -verify -verbose -certs jar -tiedostosi .jar

Jos kaikki toimi, näet jar -vahvistuksen .

Sinun pitäisi odottaa näkevän "Tämä purkki sisältää merkintöjä, joiden varmenneketjua ei ole vahvistettu". Läsnäolo tätä varoitusta ei osoita, että varmenne ei toimi.

Seuraava vaihe

• Siinä kaikki! Voit nyt alkaa allekirjoitetun koodisi jakamisen.