Java -koodin allekirjoitus: Luo CSR

Huomautus: GoDaddy ei enää myönnä tai uusi koodin allekirjoitusvarmenteita tai ohjaimien allekirjoitusvarmenteita 1.6.2020 alkaen. Jos omistat jo koodin allekirjoitusvarmenteen tai ohjaimen allekirjoitusvarmenteen, et voi enää käyttää sitä 1. kesäkuuta 2021 jälkeen. Kaikki ennen 1. kesäkuuta 2021 myönnetyt varmenteet ovat voimassa niiden vanhenemiseen saakka.

Jos haluat pyytää koodin allekirjoitusvarmennetta, sinun on toimitettava meille varmenteen allekirjoituspyyntö (CSR), joka on luotu koneesta, jota käytät koodin allekirjoittamiseen. Käytämme tämän tiedoston tietoja pyyntösi vahvistamiseen ja toimitamme tietoja kaikille, jotka lataavat koodisi.

Huomautus: CSR on luotava paikallisesta koneestasi etkä verkkopalvelimesta, jota käytät tiedoston isännöimiseen.

Vain Windows-valmistelu

Jos käytät Windowsia, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet ennen varmenteen allekirjoituspyynnön luomista.

1. Suorita cmd järjestelmänvalvojana.
  2. Siirry JDK -asennuksesi bin -hakemistoon:
    cd C: \ Program Files \ java \ jdk version number \ bin

Luo avainvarasto

Jotta voit tallentaa julkiset ja yksityiset avaimesi (käytetään koodin allekirjoittamiseen), sinun on luotava avainvarasto. Käytät tätä toistuvasti koodin allekirjoitusvarmenteen pyytämisen ja asennuksen ajan.

1. Luo keystore nimeltään codesignstore:
    Keytoolilla -genkey -alias codesigncert -keyalg RSA -keysize 2048 -keystore codesignstore
  2. Täytä pyydetyt tiedot komentokehotteessa. On muutama tärkeä huomioitava asia:
    • On tärkeää, että nämä tiedot ovat yhdenmukaisia kaiken muun sellaisen kanssa, jota aiot käyttää pyynnössäsi.
    • Huomaa avainvaraston salasana, koska sinulla on oltava se Java -koodin allekirjoittamista varten.

Luo CSR

Luo nyt avainvarastosi varmenteen allekirjoituspyyntö (jota käytät pyytämään GoDaddy -palvelusta ostamaasi varmennetta).

1. Luo CSR:
    si: keytool -certreq -v -alias codesigncert -file mycsr.pem -keystore codesignstore
  2. Anna avainvaraston salasana ja paina enter -painiketta.
  3. Avaa varmenteen allekirjoituspyyntösi. Se, miten teet tämän, riippuu käyttöjärjestelmästäsi:
    Käyttöjärjestelmä Komento
    Mac OS X
    nano mycsr.pem
    Ikkunat
    aloita muistio "mycsr.pem"
  4. Kopioi CSR -pyyntösi, mukaan lukien kaikki rivit, joissa on BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST ja END NEW CERTIFICATE REQUEST .