GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Julkaise rekisteröitymislomake verkkosivustollasi

Voit lisätä rekisteröitymislomakkeen verkkosivustollesi muutamassa helpossa vaiheessa.

1. GoDaddy Email Marketing -tilillesi, jos et ole jo tehnyt niin. ( Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? )
  2. Napsauta Kirjautuminen lomakkeet yläreunassa sivusi.
  3. Napsauta Muokkaa sen lomakkeen alla, jonka haluat lisätä sivustollesi.

Huomautus: Jos et ole vielä luonut sellaista, sinun on luotava uusi lomake .

4. Napsauta lomakkeen muokkaussivun yläosassa olevaa Upota -painiketta.
  5. Tässä on kolme vaihtoehtoa lomakkeen upottamiseen.
    Upota -vaihtoehto Kuvaus
    Tyylitelty upotus Tämä vaihtoehto käyttää iframe -kehystä näyttämään lomakkeesi täsmälleen siinä muodossa kuin olet muotoillut sen ja miten se näkyy lomakkeen muokkaussivulla. Jos olet ladannut otsikkokuvan lomaketta varten tai haluat käyttää valitsemaasi otsikkoväriä, tämä vaihtoehto on sinua varten.

Huomautus: Jos muutat numeroa kohdassa Säädä lomakkeen leveyttä , muista napsauttaa valintamerkkipainiketta muutoksen tekemisen jälkeen. Kopioi sitten koodi napsauttamalla valintamerkkipainiketta.

Tavallinen upotus Tämä vaihtoehto on paras, jos haluat vain perus -HTML: n ja javascriptin, mutta et mitään muuta. Jos haluat lomakkeen muokkaavan verkkosivustosi tyyliasetuksia tai haluat tehdä koodiin mukautettuja muutoksia, tämä on vaihtoehto.
    Sivuvälilehden upotus Tämä vaihtoehto on samanlainen kuin Styled Embed, mutta painike laitetaan verkkosivustosi vasemmalle puolelle. Kun painiketta napsautetaan, rekisteröitymislomake ilmestyy sivun keskelle. Voit myös päättää, haluatko lomakkeen näkyvän automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Jos haluat nähdä live -esimerkin asetuksistasi, napsauta Kokeile!
  6. Kun olet valinnut upotettavan version, napsauta koodiikkunaa ja kopioi kaikki koodi.
  7. Liitä koodi sivustoeditoriisi, missä haluat rekisteröintilomakkeesi julkaistavan.
  8. Tallenna muutokset sivustollesi ja julkaise ne tarvittaessa uudelleen.

Jos käytät Styled Embed -koodia ja lomaketta ei ole enää käytettävissä, voit yrittää poistaa joitakin kenttiä, jotta se sopisi iframe -kehykseen. Tai käytä Tavallinen upotus -asetusta.