Julkaise sivustosi

Kun olet käynyt läpi sivustosi ja saanut sen näyttämään juuri sellaiselta kuin haluat, Website Builder v7 antaa mahdollisuuden esikatsella sivustoa, jotta näet miten se toimii verkossa. Mainitsimmeko, että annamme käyttöösi ilmaisen mobiilisivuston? Se on totta!

Kun olet valmis näyttämään maailmalle aikaansaannoksesi, verkkosivustosi julkaisu verkossa onnistuu vain muutamalla napsautuksella.

Verkkosivuston esikatselu Website Builder-palvelussa

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta Esikatselu-painiketta.
  4. Voit katsoa miltä verkkosivustosi tulee näyttämään valitsemalla Esikatsele pöytäkoneella tai Esikatsele mobiililaitteella (vain Yritys- ja Yritys Plus -paketeissa).
  5. Voit jatkaa sivuston muokkaamista valitsemalla Poistu esikatselusta.

Verkkosivuston julkaisu Website Builder-palvelussa

Voit julkaista verkkosivustosi Esikatselu-sivulta valitsemalla Julkaise.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta, kolmen palkin kuvakkeen (Hallitse asetuksia) vierestä Julkaise.
  4. Valitsemalla Julkaise vahvistat, että olet valmis asettamaan verkkosivustosi näkyville verkkoon.
  5. Sivustosi on julkaistu. Kirjoita verkkotunnuksesi selaimeen, jotta näet sivuston toiminnassa.