Kaikki GoDaddy Studio -verkkoversiosta

GoDaddy Studio on saatavana sovelluksena iOS: llä ja Androidilla, ja se on saatavana myös verkossa. Verkkoversio on ihanteellinen ”suurella näytöllä” parempien kuvioiden luomiseen, kuten esitysdiat tai zoomaustaustat.

Mitä GoDaddy Studion verkkoversiossa voi tehdä?

• Luo projekteja kaikille alustoille.
  • Käytä projektisynkronointia käyttämällä projektisi eri laitteille .
  • Käytä mallipohjaa projektin aloittamiseen.
  • Lisää ja muokkaa kuvia, tekstiä, grafiikkaa ja muotoja.
  • Lisää videoita projektiin - tämä sisältää pääsyn eksklusiiviseen videokanta -kirjastoon.
  • Lisää suodattimia kuviin.
  • Vie projektisi .jpg- tai .png -tiedostona tai .MP4 (Android) - tai .MOV (iOS) -tiedostona, jos projektissa on videota.
  • Valitse ja siirrä useita kerroksia samanaikaisesti (ei vielä saatavilla mobiililaitteille).
  • Näytä toiminnot napsauttamalla tasoa hiiren kakkospainikkeella.
  • Kopioi ja liitä leikepöydältä.
  • Muokkaa kuvia suoraan verkkosivustosi editorista tai verkkosivuston mediakirjastosta.
  • Suunnittele sosiaalisen median julkaisuja ja jaa niitä useille alustoille kerralla.

Mitä en voi vielä tehdä GoDaddy Studio -verkkoversiossa?

• Lisää logosi, jotta voit käyttää sitä nopeasti, mutta voit ladata logosi kuvaksi.
  • Kerää grafiikkaa tai grafiikkakokoelmia.
  • Järjestele projektit ja mallit kansioihin (vain iOS).
  • Käytä asetteluja tai asettelukokoelmia (vain iOS).
  • Lue Discover -viestit (vain iOS), joiden avulla voit hyödyntää GoDaddy Studioa parhaalla mahdollisella tavalla.

Mistä saan GoDaddy Studion?

Voit käyttää GoDaddy Studioa verkkoselaimessasi osoitteessa studio.godaddy.com .

Jos haluat ladata ja käyttää GoDaddy Studio -mobiilisovellusta, skannaa matkapuhelimellasi QR -koodi.
avaa tai lataa sovellus

Liittyviä tietoja