Kaikki GoDaddy Studio -verkkoversiosta

GoDaddy Studio on saatavana sovelluksena iOS: llä ja Androidilla, ja se on nyt myös verkossa.

Verkkoversio on ihanteellinen ”suurella näytöllä” parempien kuvioiden luomiseen, kuten esitysdiat tai zoomaustaustat.

Mitä GoDaddy Studion verkkoversiossa voi tehdä?

• Luo projekteja kaikille alustoille.
  • Käytä mallipohjaa projektin aloittamiseen.
  • Lisää ja muokkaa kuvia, tekstiä, grafiikkaa ja muotoja.
  • Lisää suodattimia kuviin.
  • Vie projektisi .jpg- tai .png -tiedostona.
  • Valitse ja siirrä useita kerroksia samanaikaisesti (ei vielä saatavilla mobiililaitteille).
  • Näytä toiminnot napsauttamalla tasoa hiiren kakkospainikkeella.
  • Kopioi ja liitä leikepöydältä.
  • Käytä projektisynkronointia käyttämällä projektisi eri laitteille .
  • Muokkaa kuvia suoraan verkkosivustosi editorista tai verkkosivuston mediakirjastosta.
  • Suunnittele sosiaalisen median julkaisuja ja jaa niitä useille alustoille kerralla.

Mitä en voi vielä tehdä GoDaddy Studio -verkkoversiossa?

• Lisää logosi, jotta voit käyttää sitä nopeasti, mutta voit ladata logosi kuvaksi.
  • Tuo mukautettuja fontteja.
  • Kerää grafiikkaa tai grafiikkakokoelmia.
  • Järjestele projektit ja mallit kansioihin (vain iOS).
  • Lisää videoita projektiin - tämä sisältää pääsyn eksklusiiviseen videokanta -kirjastoon.
  • Käytä asetteluja tai asettelukokoelmia (vain iOS).
  • Lue Discover -viestit (vain iOS), joiden avulla voit hyödyntää GoDaddy Studioa parhaalla mahdollisella tavalla.

Miten voin ehdottaa parannuksia GoDaddy Studiolle verkossa?

Haluamme kuulla mielipiteesi siitä, kuinka voimme parantaa GoDaddy Studioa verkossa. Lähetä meille palautetta täyttämällä ominaisuuspyyntölomake ja valitsemalla Lähetä .

Liittyviä tietoja