Tilinhallinta Ohje

Poista kaksivaiheinen todennus käytöstä

Jos haluat peruuttaa kaksivaiheisen todennuksen, vahvista, onko sinulla yhä pääsy kaksivaiheisen todennuksen määrityksessä käytettyyn laitteeseen, todennussovellukseen tai laitteen suojausavaimeen.

Pystytkö edelleen käyttämään laitetta tai sovellusta, jota käytit kaksivaiheisen todennuksen määrittämiseen?

Jos sinulla on pääsy kaksivaiheisen todennuksen määrityksessä käytettyyn laitteeseen, todennussovellukseen tai suojausavaimeen, kirjaudu sisään ja poista se, niin olet valmis! Voit aina kytkeä sen takaisin päälle.

1. Siirry palvelun GoDaddy Kirjautuminen ja PIN-koodi -sivulle.
  2. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään. Jos otit kaksivaiheisen todennuksen käyttöön, syötä koodi puhelimestasi tai todennussovelluksesta tai kytke suojausavain.

Huomautus: Etkö saa kaksivaiheisen todennuksen koodiasi? Kaksivaiheisen todennuksen vianmäärityksemme auttaa.

3. Valitse Kaksivaiheinen todennus -osiossa kohta Muokkaa.
  4. Valitse Poista sen todennusmenetelmän vierestä, jonka haluat poistaa.
  5. Valitse Poista. Näet onnistumisilmoituksen, ja kytkemme kaksivaiheisen todennuksen heti pois päältä.
  6. Jos määritit kaksivaiheisen todennuksen varamenetelmän ja haluat poistaa sen, toista vaiheet 3 ja 4.