GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Kampanjan tallentaminen

Muista aina tallentaa muutoksesi, kun työstät kampanjaa! Tallenna ajoissa, tallenna usein.

Napsauta vain Tallenna oikeassa yläkulmassa, kampanjasi otsikon vasemmalla puolella.

Tallenna-painike

Tallenna-painike muuttuu napsautuksen jälkeen siten, että siinä näkyy teksti Tallentaa... harmaana. Tästä tiedät, että GoDaddy Email Marketing tekee töitä ottaakseen käyttöön kaikki tekemäsi mahtavat muutokset! Painike tulee näkyviin uudelleen sen jälkeen, kun sähköpostikampanja on tallennettu onnistuneesti.

On myös tärkeää huomioida aikaleima suunnittelutyökalun oikeassa yläkulmassa. Se on heti Esikatsele-painikkeen vieressä ja se näyttää tarkan ajankohdan ja päivämäärän, jolloin kampanja viimeksi tallennettiin.

Näin ei tapahdu usein, mutta jos tämä aikaleima ei päivity, kun napsautat Tallenna-painiketta, yritä vain uudestaan. Jos se ei vieläkään päivity, yhteydessäsi palvelimeen on ongelma. Yritä tallentaa muutoksistasi mahdollisimman paljon ulkopuolisessa tekstinkäsittelyohjelmassa. Voit yrittää uudelleen muutaman minuutin kuluttua, mutta sen jälkeen, kun yhteys on katkennut, saatat joutua lataamaan sivun uudelleen sen muodostamiseksi uudelleen, jolloin menetät muutokset.

Tähän liittyviä aiheita:

Kampanjan esikatselu
Hanki lisätietoja suunnittelutyökalusta
Löydä nykyiset sähköpostikampanjat