GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Kampanjan tilastojen tarkistaminen

Tilastojen avulla voit seurata sähköpostikampanjan tuloksia.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta lisää tilastoja kampanjassa, jota haluat käyttää.
    Napsauta Lisää tilastoja -painiketta

Huomautus: Tilastot-painike tuo näkyviin kampanjan viimeisimmät postitukset.

3. Voit napsauttaa vasemmassa ruudussa mitä tahansa tilastotietotyyppiä, jolloin kaikkien kampanjaan liittyvien postitusten yhdistetyt tilastot tulevat näkyviin.
    Kampanjan tilastot

Tilastoluettelo

Seuraavassa taulukossa on selitetty jokaisen tilastotiedon tarkoitus.

Saman kampanjan postitustilastojen tarkistaminen

Voit tarkastella saman kampanjan useampien postitusten tuloksia napsauttamalla Tilastot-sivun alaosan vasemmassa ruudussa olevaa linkkiä Näytä kaikki lähetykset.
 Napsauta Näytä kaikki lähetykset -linkkiä

Mitä napsautuksen suorituskyky tarkoittaa?

Napsautuksen tehokkuus kartoittaa visuaalisesti kunkin kampanjasi URL -osoitteen vahvuuden. GoDaddy Email Marketing jakaa tietyn postituksen napsautusten kokonaismäärän kampanjan kaikkien aktiivisten linkkien kesken. Kukin URL -osoite näyttää saamiesi napsautusten kokonaisprosenttimäärän sekä yksilölliset ja napsautusten kokonaismäärät.

Napsautuksen suorituskyky

Lisätietoja

Tilastotietotyyppi Kuvaus
Lähetetty Näille yhteyshenkilöille lähetettiin markkinointiviestit sähköpostitse. Jos luvut eivät vastaa odotuksiasi, tutustu oppaisiimme poistaaksesi luettelon äläkä lähetä sitä uudelleen.
Hyväksytty Luetellut yhteyshenkilöt saivat lähettämäsi sähköpostin. Viestien ja linkkien avaaminen ja viestien välittäminen on tilastoitu kohtiin ”Osallistuttu” ja ”Katsottu”.
Palautettu Luetellut kontaktit eivät saaneet lähettämääsi sähköpostia.
Katsottu Luetellut kontaktit avasivat lähettämäsi sähköpostin.
Kihlattu Nämä yhteyshenkilöt napsauttivat linkkiä tai jakoivat sähköpostiviestisi Lähetä kaverille -painikkeella tai sosiaalisen median jakamispainikkeella .
Välitetty Luetellut kontaktit välittivät lähettämäsi sähköpostin edelleen jollekulle.
Kasvu Ilmaisee postituksen aiheuttamat tilaukset ja tilausten perumiset.
Merkitty roskapostiksi Luetellut kontaktit ovat merkinneet sähköpostin roskapostiksi.