GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Kampanjan tilastojen tarkistaminen

Tilastojen avulla voit seurata sähköpostikampanjan tuloksia.

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse haluamasi kampanjan kohdalta Lisää tilastoja.
    Napsauta Lisää tilastoja -painiketta

Huomautus: Tilastot-painike tuo näkyviin kampanjan viimeisimmät postitukset.

3. Voit napsauttaa vasemmassa ruudussa mitä tahansa tilastotietotyyppiä, jolloin kaikkien kampanjaan liittyvien postitusten yhdistetyt tilastot tulevat näkyviin.
    Kampanjan tilastot

Tilastoluettelo

Seuraavassa taulukossa on selitetty jokaisen tilastotiedon tarkoitus.

Tilastotietotyyppi Kuvaus
Lähetetty Markkinointisähköposti lähetettiin luetelluille yhteyshenkilöille. Jos saamasi luvut poikkeavat halutusta, tutustu luettelon jättämistä pois ja uudelleenlähetyksen perumista käsitteleviin oppaisiimme.
Hyväksytty Luetellut yhteyshenkilöt saivat lähettämäsi sähköpostin. Viestien ja linkkien avaaminen ja viestien välittäminen on tilastoitu kohtiin ”Osallistuttu” ja ”Katsottu”.
Toimittamaton Luetellut kontaktit eivät saaneet lähettämääsi sähköpostia.
Katsottu Luetellut kontaktit avasivat lähettämäsi sähköpostin.
Osallistuttu Luetellut kontaktit napsauttivat linkkiä tai jakoivat sähköpostin joko välityspainikkeen tai sosiaalisen median jakopainikkeen avulla.
Välitetty Luetellut kontaktit välittivät lähettämäsi sähköpostin edelleen jollekulle.
Kasvu Ilmaisee postituksen aiheuttamat tilaukset ja tilausten perumiset.
Merkitty roskapostiksi Luetellut kontaktit ovat merkinneet sähköpostin roskapostiksi.

Saman kampanjan postitustilastojen tarkistaminen

Voit tarkastella saman kampanjan useampien postitusten tuloksia napsauttamalla Tilastot-sivun alaosan vasemmassa ruudussa olevaa linkkiä Näytä kaikki lähetykset.
 Napsauta Näytä kaikki lähetykset -linkkiä

Mitä napsautuksen suorituskyky tarkoittaa?

Napsautuksen suorituskyky kartoittaa jokaisen kampanjassa käytetyn URL-osoitteen tehon visuaalisesti. GoDaddy Email Marketing näyttää, kuinka postituksen napsautusten kokonaismäärä jakautuu kaikkien kampanjan aktiivisten linkkien kesken. Jokaisen URL-osoitteen kohdalla näytetään sen saamien napsautusten prosentuaalinen määrä sekä napsautusten yksilölliset ja kokonaismäärät.

Napsautuksen suorituskyky