Verkkohotelli ja perinteinen ylläpito Ohje

Kannattaako minun valita Windows- vai Linux-verkkohotellitili?

Jos olet jo päättänyt, että tarvitset verkkohotellitilin, saatat olla ymmälläsi, kun sinulta kysytään: "Linux vai Windows?" Onneksi näiden vaihtoehtojen välillä ei ole isoa eroa. Kumpi tahansa vaihtoehto toimii useimmilla asiakkailla.

Jos haluat kuitenkin varmistaa, että saat itsellesi juuri oikeanlaisen verkkohotellitilin, sinun on valittava tilin tyyppi sen perusteella, miten aiot laatia sivustosi.

Kehitystyökalu Linux Windows
WordPress® tai muut Internet-sovellukset -
Dreamweaver tai muut WYSIWYG-sovellukset -
PHP, MySQL, CGI, Python tai Perl -
ASP, ASP.NET, MS SQL -
ASP, ASP.NET ja PHP, MySQL -
En ymmärrä, mitä tämä tarkoittaa -

On tärkeää huomioida, että nämä ovat vain omia suosituksiamme. Windows-tilit tukevat useimpia näistä kehitystyökaluista (lisätietoja), mutta Linux-tilit sopivat parhaiten useimpien asiakkaidemme verkkohotellitarpeisiin.