No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kannattaako minun valita Windows- vai Linux-verkkohotellitili?

Saamme tämän kysymyksen koko ajan! Sillä kumpi tahansa isännöinnistä, hallinnoit tiliäsi ja verkkosivustojasi selaimella, kuten Firefox, Chrome tai Safari. Joten voit käyttää Windows Hosting -tiliäsi MacBookista tai Linux Hosting -tiliäsi Windows-kannettavasta tietokoneesta. Voit asentaa suosittuja verkkosovelluksia, kuten WordPress, Linuxiin tai Windowsin isännöinti. Sillä ei ole merkitystä!

Joten miksi minun pitäisi valita Linux Hosting?

Useimmille ihmisille Linux-hosting on loistava valinta, koska se tukee melkein mitä tahansa kaikki tarvitset tai haluat verkkosivustollasi WordPress-blogeista verkkokauppoihin ja muuhun.

• Sinun ei tarvitse tuntea Linuxia, jotta voit käyttää Linux-isännöintiä.
  • Sinä käytät cPanel hallita Linux-hosting-tiliäsi ja verkkosivustojasi millä tahansa verkkoselaimella.

Joten miksi minun pitäisi valita Windows Hosting?

Windows Hosting tukee myös lähes kaikkea mitä useimmat ihmiset tarvitsevat tai haluavat verkkosivustoillaan.

• Sinä on pakko käytä Windows Hostingia, jos haluat tai haluat käyttää verkkosivustollasi MS-SQL-tietokantoja, ASP.NET- tai .NET Core -ominaisuuksia. Nämä kaikki edellyttävät Windows-käyttöjärjestelmää palvelimellasi.
  • Sinä käytät Plesk hallita Windows Hosting -tiliäsi ja verkkosivustojasi millä tahansa verkkoselaimella.

Huomautus: Tarkista asia verkkokehittäjältäsi, mutta jos sinulla ei ole kehittäjää tai et vain ole varma, mitä MS-SQL, ASP.NET ja .NET Core ovat ... mene Linux-isännöinnin kanssa.