Kannattaako minun valita Windows- vai Linux-verkkohotellitili?

Saamme tämän kysymyksen koko ajan! Jos käytät kummankin tyyppistä verkkohotellia, käytät selainta, kuten Firefoxia, Chromea tai Safaria, tilisi ja verkkosivustojesi hallintaan. Voit siis käyttää Windows -verkkohotellitiliäsi MacBookilla tai Linux -verkkohotellitiliä Windows -kannettavalla tietokoneella. Voit asentaa suosittuja verkkosovelluksia, kuten WordPress, Linuxiin tai Windows -verkkohotelliin. Sillä ei ole väliä!

Joten miksi minun pitäisi valita Linux -verkkohotelli?

Useimmille ihmisille Linux -verkkohotelli on loistava valinta, koska se tukee lähes kaikkea mitä tarvitset tai mitä haluat verkkosivustollasi, WordPress -blogeista verkkomyymälöihin ja muuhun.

Joten miksi minun pitäisi valita Windows -verkkohotelli?

Windows -verkkohotelli tukee myös lähes kaikkea sitä, mitä useimmat ihmiset tarvitsevat tai haluavat verkkosivustoillaan.

• Sinun on käytettävä Windows-verkkohotellia, jos haluat tai haluat käyttää verkkosivustollasi MS-SQL-tietokantaa, ASP.NET: ää tai .NET Core -palvelinta. Nämä kaikki edellyttävät Windows -käyttöjärjestelmää palvelimellasi.
  • Käytät Plesk hallita Windows-palvelimia tilin ja sivustoja tahansa selaimella.

Huomautus: Tarkista asia verkkokehittäjältäsi, mutta jos sinulla ei ole kehittäjää tai et ole varma, mitä MS-SQL, ASP.NET ja .NET Core ovat ... Linux-verkkohotellin kanssa.