Kansikuvan korvaaminen tasaisella värillä

Joillekin verkkosivustoille sopii paremmin yksivärinen ensimmäinen osa valokuvan sijaan. Kokeile sitä. Voit helposti vaihtaa takaisin alkuperäiseen valokuvaan, jos muutat mieltäsi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Valitse Muokkaa tai Muokkaa sivustoa.
  3. Napsauta otsikko-osan kansikuvaa.
    napsauta mitä tahansa kansikuvan kohtaa
  4. Napsauta Kansikuva-kohtaa Otsikko-paneelissa.
    napsauta Kansikuva-paneelia
  5. Napsauta roskakoripainiketta.
    napsauta roskakoripainiketta
  6. Napsauta Valmis-painiketta. Kansikuva-alue vaihdetaan yksiväriseksi Teema-paneelissa valitsemasi värin mukaisesti.
    yksivärinen näytetään
  7. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  8. Kun olet valmis, napsauta Julkaise sivusto- tai Julkaise-painiketta.