Kansikuvan korvaaminen tasaisella värillä

Joillekin verkkosivustoille sopii paremmin yksivärinen ensimmäinen sivu valokuvan sijaan. Kokeile sitä. Voit helposti vaihtaa takaisin alkuperäiseen valokuvaan, jos muutat mieltäsi.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi ja avaa tuotteesi. (Tarvitsetko apua tuotteen avaamiseen?)
  2. Valitse Muokkaa.
    Valitse Muokkaa
  3. Napsauta Otsikko-kohtaa Osiot-paneelissa.

valitse Otsikko
  4. Napsauta Kansikuva-kohtaa Otsikko-paneelissa.
    napsauta kansikuvaa
  5. Napsauta roskakoripainiketta, niin nykyinen kuva korvataan taustavärillä Teemat-paneelissa valitsemiesi värien mukaan.
    napsauta roskakoria
  6. Kaikki muutokset tallennetaan automaattisesti, joten kun olet valmis, näet lopputuloksen napsauttamalla Esikatselu-painiketta.
  7. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, napsauta Julkaise sivusto(matkapuhelin) tai Julkaise (tabletti tai pöytätietokone).
  8. Jos haluat käyttää toista taustaväriä, katso Sivuston värien valitseminen.

Seuraavat askeleet