Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Kansikuvan korvaaminen tasaisella värillä

Joillakin verkkosivustoilla yksivärinen ensimmäinen osio saattaa näyttää paremmalta kuin kuva.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Avaa Otsikko -osa valitsemalla aloitussivusi kansikuva.
  5. Valitse nuoli kohdan Kansikuva/-media vierestä.
    Valitse Kansikuva-paneeli
  6. Poista kuva valitsemalla roskakori.
  7. Valitse Valmis, niin näet otsikon asetukset uudelleen. Valitse yksi korostusväreistäsi tai valitse Muokkaa teeman väriä valitaksesi uudet värit.
  8. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Muista julkaista sivustosi, kun olet valmis.