Kansikuvan korvaaminen tasaisella värillä

Joillakin verkkosivustoilla yksivärinen ensimmäinen osio saattaa näyttää paremmalta kuin kuva.

1. Siirry GoDaddy-osioosi tuotesivu.
  2. Vieritä alaspäin kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen sivuston kohdalla, jota haluat muuttaa.
  3. Valitse Muokkaa sivustoa.
  4. Avaa Otsikko -osa valitsemalla aloitussivusi kansikuva.
  5. Valitse nuoli kohdan Kansikuva/-media vierestä.
    Valitse Kansikuva-paneeli
  6. Poista kuva valitsemalla roskakori.
  7. Valitse Valmis, niin näet otsikon asetukset uudelleen. Valitse yksi korostusväreistäsi tai valitse Muokkaa teeman väriä valitaksesi uudet värit. Muista, että jos poistat sisältöä kotisivukoneesta, näytön sisältö muuttuu automaattisesti. Lisää sisältö takaisin sisään oikealla olevalla editorilla.
  8. Muutoksesi tallennetaan automaattisesti. Muista julkaista sivustosi, kun olet valmis.