Tilinhallinta Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Katso GoDaddy-kuitini

Pidämme kirjaa kaikista tilisi ostoksista tilaushistoria . Seuraa näitä ohjeita nähdäksesi ja ladata GoDaddy-kuitisi.

1. Mene yritykseesi GoDaddy tilaushistoria sivu. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään.
  2. Luettelossa näkyvät ostonumerot, päivämäärät ja käytetty summa. Voit etsiä tietyn kuitin käyttämällä Suodattimet vaihtoehtoja.
  3. Jos haluat viedä CSV-tiedostoon, valitse kuitti ja napsauta sitten Vie CSV-tiedostoon .
    valitse kuitti
  4. Napsauttamalla mitä tahansa kuitin numeroa saat lisätietoja, mukaan lukien laskutusosoite, maksutiedot ja ostettu tuote. Jos tarvitset paperiversion, napsauta Tulosta PDF-tiedostoon .
    katso kuitin tiedot