4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Katso sukupolven 4 palvelimen resurssien käyttö ja käyttöaika

Tarkastele 4. sukupolven VPS -palvelimen tai oman palvelimen resurssien käyttöä (suoritinta, levytilaa ja käytettävissä olevaa RAM -muistia) ja käyttöaikaa koontinäytössä. Jos sinulla on täysin hallittu 4. sukupolven palvelin, voit myös nähdä palveluiden (FTP, HTTP ja niin edelleen) vasteajan.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Palvelimet -kohdassa haluamasi sukupolven 4 palvelimen vieressä Hallitse .
  3. Valitse 4. sukupolven palvelimen koontinäytössä Seuranta .
    valitse seuranta -välilehti

Valvonta -välilehdellä:

• Käyttö näyttää resurssin käytön (100%) palvelimen suorittimelle sekä käytettävissä olevalle levytilalle ja RAM -muistille.
    • Käytettävyysaika näyttää palvelimen käyttöajan prosenttiosuuden viimeisen 30 päivän ajalta.
    • Vain täysin hallitut palvelimet: Palvelut näyttää vastausajan millisekunteina (ms) verkkopalveluille, mukaan lukien FTP, HTTP, IMAP, POP3, SMTP ja SSH.

Lisätietoja

Vaaditaan: Resurssien ja palvelujen valvontaa hallitsee palvelimesi panopta-agentti. Älä poista tätä osaa, ja olla varma et estää IP-osoitteet käyttämä valvontajärjestelmä.