Hallittu WordPress -sähköinen kaupankäynti Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Kaupan nimi ja osoite

Vaihe 1 WooCommerce -toiminnon määrittämiseksi Onboarding Wizard -sarjassa.

Tallenna ohjatun käyttöönoton ohjatun toiminnon osoitekentät

Aloitetaan ohjatun WordPress -verkkomyymälän käyttöönottotoiminto. Tässä vaiheessa sinun on lisättävä yrityksesi kaupan nimi ja osoite. Jos yrityksesi osoite on henkilökohtainen osoitteesi, voit lisätä henkilökohtaisen osoitteesi tähän.

Huomautus: Jos poistut ohjatusta käyttöönotosta ennen sen suorittamista loppuun (esim. Selaimen välilehti tai ikkuna on suljettu, napsautat X -painiketta ponnahdusikkunan oikeassa yläkulmassa jne.), Voit jatkaa kohdasta, johon pysäytit napsauttamalla sivun yläosan Jatka käyttöönottoa -painikkeessa, kun olet valmis.

WooCommerce ja WordPress käyttävät myymälän tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

• Kaupan kielen määrittäminen
  • Tuotemerkki ja ulkonäkö muuttuvat
  • Osoite lisätään automaattisesti laskuihin
  • Valuutan valinta
  • Mittayksiköiden valinta tuotteille
  • Automaattinen verojen määritys (vain yhdysvaltalaisissa myymälöissä)

Kun olet täyttänyt kaupan nimen ja osoitteen, jatka napsauttamalla Jatka -painiketta oikeassa alakulmassa. Jos haluat tehdä muutoksia ohjatun käyttöönoton suorittamisen jälkeen, löydät nämä asetukset WooCommerce > Asetukset > Yleiset -sivulta.