No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käynnistä saapuvan verkkotunnuksen siirto uudelleen

Jos meille saapuvan verkkotunnuksen siirrossa on virhe, se näkyy tilana Verkkotunnuksien hallinnan Siirrot -sivulla. Kun olet suorittanut virheen , voit käynnistää verkkotunnuksen siirron uudelleen.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse Verkkotunnukset-valikosta Siirrot:
    valitse siirrot verkkotunnukset-valikosta
  3. Valitse Odottavat siirrot -otsikon alta Siirrot sisään .
    siirrot sisään tai ulos
  4. Valitse valintaruutu niiden verkkotunnusten kohdalla, jotka haluat tarkistaa. Tai napsauta valintamerkkikuvaketta ja Valitse kaikki
  5. Valitse Käynnistä siirto uudelleen .
  6. Valitse Kyllä, käynnistä siirto uudelleen .

Näet "Siirto aloitettu uudelleen" -ilmoituksen, joka kertoo, että saapuvan verkkotunnuksen siirto on käynnistetty uudelleen käsittelyä varten.