4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käynnistä sukupolven 4 oma palvelimesi pelastustilassa

Jos 4. sukupolven omassa palvelimessa on jokin ongelma, joka estää pääsyn (kuten palvelu, joka ei toimi odotetusti), voit käynnistää palvelimen pelastustilassa . Sinulle annetaan tilapäiset tunnistetiedot, joiden avulla voit kirjautua palvelimeen SSH: n kautta jatkaaksesi vianmääritystä.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivulla Hallitse sen sukupolven 4 oman palvelimen vieressä, jonka haluat pelastaa.
  3. Valitse Palvelintoiminnot > Pelastustila .
  4. Lue viesti ja napsauta sitten Vahvista . Etenemisviesti tulee näkyviin, ja palvelimesi käynnistäminen uudelleen pelastustilaan kestää muutaman minuutin. Kun tämä on valmis, palvelimesi koontinäyttö näyttää, että palvelin on nyt pelastustilassa (hieman palvelimen nimen alla).
    pelastustilan palvelimen koontinäyttö
  5. Käytä väliaikaisia kirjautumistietoja palvelimen käyttämiseen SSH: n kautta . Sinun pitäisi pystyä käyttämään palvelimesi tiedostoja.
  6. Kun olet työskennellyt pelastustilassa, napsauta palvelimen koontinäytössä Poistu pelastustilasta . Palvelin käynnistyy uudelleen aktiiviseen tilaan (saattaa kestää muutaman minuutin). Käytä SSH -käyttöä varten alkuperäisiä tunnistetietojasi tavalliseen tapaan.