4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käynnistä sukupolven 4 oma palvelin uudelleen

Jos et voi käynnistää neljännen sukupolven omaa palvelinta uudelleen SSH: n kautta , voit käynnistää sen uudelleen verkkohotellitililtäsi. Oman palvelimen uudelleenkäynnistys merkitsee täyttä virranjaksoa, joten muista tallentaa kaikki tallentamattomat tiedostot ennen kuin jatkat .

Huomautus: Tämä artikkeli koskee vain neljännen sukupolven omia palvelimia. Vaiheet ovat erilaiset, jos yrität käynnistää uudelleen 4. sukupolven VPS: n .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 oman palvelimen vierestä, jonka haluat käynnistää uudelleen.
  3. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Palvelintoiminnot > Virtajohto .

napsauta virran katkaisu
  4. Napsauta Pyydä virrankatkaisua . Virtajakso alkaa ja voi kestää muutaman minuutin. Kun se on valmis, jakso lisätään palvelimen Historia -luetteloon.