4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käynnistä sukupolven 4 oma palvelin uudelleen

Jos et voi käynnistää neljännen sukupolven omaa palvelinta uudelleen SSH: n kautta , voit käynnistää sen uudelleen verkkohotellitililtäsi. Oman palvelimen uudelleenkäynnistys merkitsee täyttä virranjaksoa, joten muista tallentaa kaikki tallentamattomat tiedostot ennen kuin jatkat .

Huomautus: Tämä artikkeli koskee vain neljännen sukupolven omia palvelimia. Vaiheet ovat erilaiset, jos yrität käynnistää uudelleen 4. sukupolven VPS: n .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 oman palvelimen vierestä, jonka haluat käynnistää uudelleen.
  3. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Palvelintoiminnot > Virtajohto .

napsauta virran katkaisu
  4. Napsauta Pyydä virrankatkaisua . Virtajakso alkaa ja voi kestää muutaman minuutin. Kun se on valmis, jakso lisätään palvelimen Historia -luetteloon.