4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käynnistä sukupolven 4 VPS uudelleen

Jos et voi käynnistää neljännen sukupolven VPS: ää uudelleen manuaalisesti, voit käynnistää sen uudelleen verkkohotellitililtäsi seuraavasti.

Huomautus: Jos yrität käynnistää uudelleen neljännen sukupolven oman palvelimen , vaiheet ovat hieman erilaiset .

1. Kirjaudu sisään yrityksen GoDaddy tilillesi.
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 VPS: n vierestä, jonka haluat käynnistää uudelleen.
  3. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Palvelintoiminnot ja valitse Käynnistä palvelin uudelleen .

napsauta Käynnistä palvelin uudelleen