Käynnistä uudelleen verkkotunnuksen siirto yrityksen GoDaddy palveluun

Jos verkkotunnuksen siirrossa palveluumme tapahtuu virhe, siitä ilmoitetaan sinulle tilamerkintänä Verkkotunnuksien hallinnan Siirrot-sivulla. Kun olet korjannut virheen, palaa Siirrot-sivulle ja käynnistä siirto uudelleen.

Korjattuasi virheen voit käynnistää verkkotunnuksen siirron uudelleen.

Huomautus: Siirrot ovat aktiivisia, kunnes ne ovat valmiita tai siihen asti, että ne vanhenevat (30 päivää siirron ostopäivämäärästä).

  1. Kirjaudu sisään Omat tuotteet -sivulle.
  2. Jos sinua ei ohjata kyseiselle sivulle automaattisesti, valitse Omat tuotteet -välilehti:
  3. Omat tuotteet -välilehti

  4. Napsauta Hallitse kaikkia:
  5. Hallitse kaikkia

  6. Valitse Verkkotunnukset-valikossa Siirrot:

    Tarkista siirron tila

  7. Jos siirrossa on ongelma, siitä ilmoitetaan selvästi Siirrot-sivulla.
  8. Saapuvan siirron sivu

  9. Kun olet korjannut ongelman, palaa Siirrot-sivulle ja napsauta Käynnistä siirto uudelleen.

    Huomautus: Jos siirtoa ei ole listattu (jos se on esimerkiksi vanhentunut) tai Käynnistä siirto uudelleen -painiketta ei näy, pyydä apua tukiosastolta.

  10. Napsauta OK. Tällöin siirto käynnistyy uudelleen.

    Huomautus: .au-verkkotunnuksia rekisteröitäessä siirron vahvistusviesti lähetetään antamaasi rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

Kun olet käynnistänyt siirron uudelleen, sinun on hyväksyttävä se. Katso lisätietoja kohdasta Siirrä verkkotunnus GoDaddy-palveluun.

Lisätietoja


Oliko tästä artikkelista hyötyä?
Kiitoksia palautteestasi. Jos haluat puhua asiakaspalveluedustajan kanssa, käytä yllä näkyvää puhelinnumeroa tai chat-vaihtoehtoa.
Kiva, että meistä oli apua. Voimmeko tehdä jotain muuta?
Olen pahoillani asiasta. Kerro meille, mikä on epäselvää tai miksi ratkaisu ei toiminut oman ongelmasi kohdalla.