4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä 4. sukupolven oman palvelimen palautuskonsolia

Palauta palautuskonsoli palauttamaan (SSH: n kautta) 4. sukupolven oman palvelimen käyttöoikeus - esimerkiksi, jos sinut on vahingossa lukittu uuden palomuuri- tai iptables -säännön avulla. Sinun täytyy tietää palvelimesi käyttäjänimi ja salasana, jotta voit muodostaa yhteyden palvelimeesi SSH: n kautta .

Huomautus: Palautuskonsoli ei ole käytettävissä neljännen sukupolven omille palvelimille, joissa on Windows.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 oman palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Palvelintoiminnot ja valitse Palautuskonsoli .
    napsauta Palautuskonsoli
  4. Hetken kuluttua palautuskonsoli käynnistyy uudella selainvälilehdellä. Käytä palvelimellesi SSH -tunnistetietoja ja tee tarvittaessa muutoksia.