4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käytä 4. sukupolven oman palvelimen palautuskonsolia

Palauta palautuskonsoli palauttamaan (SSH: n kautta) 4. sukupolven oman palvelimen käyttöoikeus - esimerkiksi, jos sinut on vahingossa lukittu uuden palomuuri- tai iptables -säännön avulla. Sinun täytyy tietää palvelimesi käyttäjänimi ja salasana, jotta voit muodostaa yhteyden palvelimeesi SSH: n kautta .

Huomautus: Palautuskonsoli ei ole käytettävissä neljännen sukupolven omille palvelimille, joissa on Windows.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 oman palvelimen vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta Palvelintoiminnot ja valitse Palautuskonsoli .
    napsauta Palautuskonsoli
  4. Hetken kuluttua palautuskonsoli käynnistyy uudella selainvälilehdellä. Käytä palvelimellesi SSH -tunnistetietoja ja tee tarvittaessa muutoksia.