4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä 4. sukupolven VPS -järjestelmän palautuskonsolia

Palauta 4. sukupolven VPS -käyttöoikeus palautuskonsolin avulla, jos uusi palomuuri- tai iptables -sääntö on lukinnut sinut vahingossa. Sinun täytyy tietää palvelimesi käyttäjänimi ja salasana, jotta voit muodostaa yhteyden palvelimeesi SSH: n tai etätyöpöydän (RDC) kautta .

Vaaditaan: Jos portti 2224 on estetty, et voi käyttää palautuskonsolia. Näin voit poistaa kyseisen portin eston .
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 VPS: n vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa Palautuskonsoli .
    napsauta palautuskonsoli
  4. Paina Enter -painiketta. Voit nyt kirjautua palvelimeesi tehdäksesi muutoksia.