4. sukupolven VPS + omat palvelimet Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käytä 4. sukupolven VPS -järjestelmän palautuskonsolia

Palauta 4. sukupolven VPS -käyttöoikeus palautuskonsolin avulla, jos uusi palomuuri- tai iptables -sääntö on lukinnut sinut vahingossa. Sinun täytyy tietää palvelimesi käyttäjänimi ja salasana, jotta voit muodostaa yhteyden palvelimeesi SSH: n tai etätyöpöydän (RDC) kautta .

Vaaditaan: Jos portti 2224 on estetty, et voi käyttää palautuskonsolia. Näin voit poistaa kyseisen portin eston .
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa?)
  2. Napsauta Omat tuotteet -sivullasi Palvelimet ja valitse sitten Hallitse sen sukupolven 4 VPS: n vierestä, jota haluat käyttää.
  3. Valitse tilin koontinäytön vasemmassa yläkulmassa Palautuskonsoli .
    napsauta palautuskonsoli
  4. Paina Enter -painiketta. Voit nyt kirjautua palvelimeesi tehdäksesi muutoksia.