Käytä cPanelia palvelimellani

Näin voit käyttää cPanelia verkkotunnuksen tai IP -osoitteen kautta.

• Verkkotunnuksesi DNS -tietojen täytyy levitä, ennen kuin voit käyttää cPanelia verkkotunnuksellasi. Jos et voi käyttää cPanel -käyttöliittymää verkkotunnuksesi kanssa, käytä verkkotunnuksesi IP -osoitetta.
  • Verkkotunnuksesi voimaantulo kestää noin 24-48 tuntia verkkosivuston luomisen jälkeen. Kun verkkotunnus on levinnyt, siirry verkkosivustollesi verkkotunnuksesi kautta (esimerkiksihttps://example.com:2083 ).

Voit käyttää cPanelia seuraavasti:

1. Anna jokin seuraavista URL -osoitteista haluamassasi selaimessa. Korvaa 192.168.0.1 IP -osoitteellasi ja example.com verkkotunnuksesi kanssa:

• https://192.168.0.1:2083- Tämän URL -osoitteen avulla voit käyttää cPanelia IP -osoitteesi salatun yhteyden kautta.
    • https://example.com:2083- Tämän URL -osoitteen avulla voit käyttää cPanelia salatun yhteyden kautta verkkotunnuksesi kanssa.
    • http://192.168.0.1:2082- Tämän URL -osoitteen avulla voit käyttää cPanelia salaamattoman yhteyden kautta IP -osoitteesi kanssa.
    • http://example.com:2082- Tämän URL -osoitteen avulla voit käyttää cPanelia salaamattoman yhteyden kautta verkkotunnuksesi kanssa.
  2. Anna käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.