Käytä DNS -mallipohjaa

Kun olet luonut DNS -mallipohjan , sinun on lisättävä mallipohja verkkotunnuksiisi. Mallien avulla voit lisätä useita DNS -tietueita kerralla yksittäisten tietueiden lisäämisen sijasta kullekin verkkotunnukselle. Mallin käyttäminen korvaa kaikki vyöhyketiedostossa olevat DNS -tietueet.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse verkkotunnuksesi päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse vyöhyketiedosto valitsemalla Hallitse DNS : ää.
  4. Valitse Käytä DNS -mallipohjaakäytä dns -mallikuvaketta Lisää -valikko.
    valitse verkkotunnus
  5. Valitse mallisi avattavasta valikosta. Valitse Muokkaa mallipohjaa , jos haluat tehdä muutoksia valittuun mallipohjaan.
  6. Valitse mallipohjavaihtoehto:
    • Lisää olemassa oleviin tietueisiin : Lisäämme tuodun tiedoston tietueet nykyisiin vyöhyketiedostotietueihisi. Kaikki kaksoiskappaleet ohitetaan.
    • Korvaa olemassa olevat tietueet : Poistamme kaikki muut kuin järjestelmätiedostot nykyisestä vyöhyketiedostostasi ja korvataan ne tuodun tiedoston tietueilla. Tämä voi vaikuttaa kaikkiin verkkotunnukseesi tällä hetkellä yhteydessä oleviin verkkosivustoihin tai sähköpostipalveluihin.
  7. Tallenna muutokset valitsemalla Käytä DNS -mallipohjaa .

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.