Käytä DNS -mallipohjaa

Kun olet luonut DNS -mallipohjan , sinun on lisättävä mallipohja verkkotunnuksiisi. Mallien avulla voit lisätä useita DNS -tietueita kerralla yksittäisten tietueiden lisäämisen sijasta kullekin verkkotunnukselle. Mallin käyttäminen korvaa kaikki vyöhyketiedostossa olevat DNS -tietueet.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse DNS > DNS -mallit .
    dns -mallipohjat -valikkovaihtoehto
  3. Valitse haluamasi mallin vierestäkäytä dns -mallikuvaketta Käytä mallikuvaketta .
  4. Anna verkkotunnuksesi tekstikenttään. Erota useita verkkotunnuksia pilkulla.
  5. Valitse Käytä mallipohjaa sen jälkeen, kun olet syöttänyt verkkotunnuksesi. Mallin käyttäminen korvaa kaikki vyöhyketiedostossa olevat DNS -tietueet.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.