No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käytä DNS -mallipohjaa

Kun olet luonut DNS -mallipohjan , sinun on lisättävä mallipohja verkkotunnuksiisi. Mallien avulla voit lisätä useita DNS -tietueita kerralla yksittäisten tietueiden lisäämisen sijasta kullekin verkkotunnukselle. Mallin käyttäminen korvaa kaikki vyöhyketiedostossa olevat DNS -tietueet.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse DNS > DNS -mallit .
    dns -mallipohjat -valikkovaihtoehto
  3. Valitse haluamasi mallin vierestäkäytä dns -mallikuvaketta Käytä mallikuvaketta .
  4. Anna verkkotunnuksesi tekstikenttään. Erota useita verkkotunnuksia pilkulla.
  5. Valitse Käytä mallipohjaa sen jälkeen, kun olet syöttänyt verkkotunnuksesi. Mallin käyttäminen korvaa kaikki vyöhyketiedostossa olevat DNS -tietueet.

DNS-muutosten tuleminen voimaan maailmanlaajuisesti voi kestää 48 tuntia.