GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Valitse ja käytä olemassa olevaa väriä GoDaddy Studio -mallissa

Dropper -työkalun avulla voit nopeasti valita värin, joka on jo eri osassa GoDaddy Studio -projektiasi, ja käyttää sitä fontteihisi, taustaan, grafiikoihin tai muotoihin.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Luo projekti tai muokkaa olemassa olevaa projektia .
  3. Napauta kuvaa, muotoa tai tekstiä.
  4. Napauta esiin tulevassa valikossa Muokkaa .
  5. Napauta näytön alaosassa olevassa valikossa Väri .
  6. Napauta värivyössä vasemmassa reunassa olevaa tiputinta.
    Mobiili värin pudotustyökalu
  7. Vedä valitsin kankaan päälle, kunnes löydät haluamasi värin.
  8. Napauta värivyössäPlus -kuvake lisätäksesi värin palettiin.
  1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -tilillesi .
  2. Luo projekti tai muokkaa olemassa olevaa projektia .
  3. Valitse kuva, muoto tai teksti.
  4. Valitse näytön oikealla puolella olevasta valikosta Väri .
  5. Valitse tiputin.
    Verkon värin pudotustyökalu
  6. Siirrä hiiri kankaasi päälle, kunnes löydät haluamasi värin, ja napsauta sitten vasenta painiketta.
  7. Napauta väriruudussaPlus -kuvake lisätäksesi värin palettiin.