No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käytä jaettua postilaatikkoa Outlookin verkkoversiolla

Käytä Outlookin verkkoversiota käyttääksesi jaettua postilaatikkoa tai toisen käyttäjän sähköpostia, jonka käyttöoikeus sinulle on annettu. Voit avata postilaatikon uudessa ikkunassa tai lisätä sen kansioluetteloon.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Jos haluat avata toisen postilaatikon erillisessä ikkunassa:
    • Valitse oikeasta yläkulmasta käyttäjäkuvake ja valitse sitten Avaa toinen postilaatikko .
      Käyttäjä -kuvake ja Avaa toinen postilaatikko
    • Anna sähköpostiosoite, jota haluat käyttää ja valitse Avaa .
  3. Jos haluat lisätä toisen postilaatikon kansioluetteloon:
    • Napsauta hiiren kakkospainikkeella vasemmalla olevaa kansiota.
      Kansiot
    • Valitse Lisää jaettu kansio .
    • Anna sen sähköpostiosoitteen nimi, jonka haluat lisätä, ja valitse Lisää .