sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä kampanjan luomiseen mukautettua HTML -koodia

GoDaddy Email Marketing tarjoaa mukautetun HTML -sisällöntuottajan. Tätä voidaan käyttää luomaan täysin räätälöityjä sähköposteja tyhjästä käyttämällä raakaa HTML -koodia. Mukautettu HTML -muotoilija on täysin erillinen vakiosuunnitteluohjelmasta, eikä sitä voida käyttää keskenään keskenään.

Mukautetun HTML -sovelluksen käynnistäminen:

Valitse Kampanjat -sivun Luo -painikkeen pudotusvalikosta Mukautettu HTML -koodi.

Huomautus: Jos et ole vielä luonut kampanjoita tilillesi, et näe Luo -painiketta. Napsauta Kampanjat -sivulla Luo kampanja -painiketta ja napsauta sitten Tallenna . Napsauta sitten takaisin Kampanjat -sivua ja etsi avattava valikko nuoli Luo -painikkeen vierestä.

Kun olet valinnut Mukautetun HTML -koodin, GoDaddy Email Marketing lataa erityisen mukautetun HTML -muotoilutyökalun, ja voit:

1. Nimeä kampanjasi haluamallasi tavalla.
  2. Liitä HTML -koodisi suoraan muokkausalueelle tai napsauta ”Tuo HTML: stä” valitaksesi tuoda koodisi suoraan zip -tiedostosta tai URL -osoitteesta.
  3. Sisällytä tarvitsemasi koodi asettamalla kursori sinne, missä haluat koodin näkyvän, ja napsauttamalla oikealla olevan koodin vieressä olevaa nuolta. GoDaddy Email Marketing edellyttää, että lisäät vähintään yhden opt-out-linkin ja seurantamerkin, jotta voimme varmistaa, että noudatamme kaikkia sääntöjä. Mutta voit myös lisätä niin monta Välitä, Tilaa ja ”Näytä verkossa” -linkkiä kuin haluat!
  4. Huomautus: Sinun on lisättävä "Näytä verkossa" -koodi, jos haluat pikkukuvan Kampanjat -sivulta tai esikatselukuvan, kun jaat kampanjan.

5. Napsauta ”Olen valmis” tallentaaksesi HTML -koodiin tekemäsi muutokset ja käsittele sähköpostisi tekstiversiota. (Tämä on versio, jonka ihmiset näkevät, jos he eivät voi vastaanottaa HTML -sähköpostiviestejä.)

Mukautetun HTML -koodin käyttäminen GoDaddy Email Marketing: n suunnittelutyökalujen kanssa on hyvä joillekin, ei niin hyvälle kaikille. Sähköpostin suunnittelussa on se, että sähköpostin lukemisympäristöjä on paljon ja monet niistä hahmottavat HTML -koodin eri tavalla. Tästä huolimatta tässä on muutamia perusasioita, jotka on pidettävä mielessä koodausta varten, mikä auttaa sinua näyttämään kunnolta kaikkialla.

Joitakin huomioitavia asioita muokattua HTML -koodia käytettäessä:

• Muista aina lisätä alku- ja lopputunnisteiden html.
  • Aseta tyylitunnisteet aina päähän ja käytä body -tunnisteita.
  • Koska GoDaddy Email Marketing yhdistää CSS: n, voit koodata normaalisti, joten sinun ei tarvitse huolehtia CSS: n sisällyttämisestä työhön.
  • Jos kyseessä on usean sarakkeen taulukko, jossa on kuvia, käytä tyylitunnistetta, jossa on "vertical-align: top" (Safari tykkää siitä)
  • Käytä tyylitunnisteiden kanssa tyylitunnisteita, joissa on "font-family: helvetica".
  • Ole lempeä, testaa joukko, ja sinä olet kunnossa. :-)