GoDaddy -studio Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä kansioita iOS GoDaddy Studio -sovelluksessa

Jos käytät iOS: n GoDaddy Studio -sovellusta, suosittelemme, että projektit tallennetaan aina GoDaddy Studio -kansioihin. Tällä tavalla voit palauttaa ne, jos laitteesi katoaa tai vaurioituu tai jos poistat ja asennat GoDaddy Studio -sovelluksen uudelleen.

Projektin tallentaminen kansioihin:

1. Kun olet luonut projektin, napauta oikeassa yläkulmassaVie projekti Vie -kuvake.
  2. Napauta näytön alaosassa olevassa valikossa Lisää kansioon .
  3. Voit luoda uuden kansion napauttamalla Luo henkilökohtainen kansio ja antamalla kansiolle nimen tai käyttämällä olemassa olevaa kansiota.
  4. Napauta kansiota, johon haluat tallentaa - valintamerkki ilmestyy sen oikealle puolelle.
  5. Napauta Valmis .

Projektin avaaminen kansioissa:

1. Kirjaudu sisään GoDaddy Studio -sovellukseesi.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa Projektit .
  3. Valitse näytön yläosasta Kansiot -välilehti.
  4. Valitse kansio, johon tallensit projektisi.

Sinun pitäisi nähdä kaikki kansioihin tallentamasi projektit.