Kotisivukone Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käytä Kauppapaikat -mallia tai reseptiä olemassa oleviin tuotelistauksiin

Kun olet luonut kauppapaikkamalleja ja kauppapaikkareseptejä , yksi vaihtoehto on käyttää malleja ja reseptejä olemassa oleviin tuoteluetteloihin.

1. Siirry GoDaddy-tuotesivulle.
  2. Vieritä kohtaan Website Builder ja valitse Hallitse sen verkkosivuston vierestä, jossa myymäläsi on.
  3. Valitse Koontinäytöstä Kauppa > Kauppapaikat .
  4. Valitse kanava Listaukset -välilehdeltä. (Esimerkiksi Etsy tai Amazon.)
  5. Valitse haluamasi listauksen vieressä olevat valintaruudut.
  6. Valitse Käytä mallipohjia ja valitse sitten haluamasi mallit tai reseptit avattavasta valikosta.
  7. Valitse Kyllä, käytä mallipohjaa tai Kyllä, käytä reseptiä vahvistaaksesi, että korvaat nykyiset tiedot uusilla tiedoilla.
  8. Valitse Selvä, kun olet lukenut vahvistusviestin.