Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Käytä mukautettua verkkotunnusta jälleenmyyjän julkisivulle

Mukauta kaupan julkisivua näyttämällä oma verkkotunnuksesi verkkoselaimen osoiterivillä. Kaupan julkisivun URL -osoite voi esimerkiksi näkyä osoitteessa www.coolexample.com suojatun palvelin.net -oletus -URL -osoitteen sijasta.

Huomautus: Tietoturvasyistä rajoitamme tämän ominaisuuden tiettyihin kaupan julkisivun sivuihin. Kun asiakkaat siirtyvät kaupan julkisivun suojatuille alueille, oletus -URL -osoite näytetään mukautetun verkkotunnuksesi sijaan.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Asetukset ja sitten Yritystiedot .
    Valitse Yritystiedot
  3. Alle Storefront Domain asetukset, kirjoita haluamasi Standard verkkokaupassa Domain.
    Anna Mukautettu verkkotunnus
  4. Jos antamasi verkkotunnus on rekisteröity samalle tilille ja käyttää nimipalvelimiamme, älä valitse Hallitse DNS: ääni -kenttää. Päivitämme DNS: n automaattisesti.
    • Valinnainen: Jos haluat käyttää eri verkkotunnusta, valitse valintaruutu Hallitsen DNS: ääni . Sinun on päivitettävä verkkotunnuksesi DNS -CNAME -osoite osoittamaan cdrapplication.secureserver.net, ennen kuin voimme yhdistää sen kauppasi julkisivuun. Näin:
      • GoDaddy -palveluun rekisteröidyille verkkotunnuksille - lisää uusi CNAME -tietue yllä antamallesi aliverkkotunnukselle ja osoita CNAME osoitteeseen cdrapplication.secureserver.net.
      • Jos kyseessä on verkkotunnus, joka on rekisteröity yrityksen GoDaddy ulkopuolella, ota yhteyttä verkkohotelliisi saadaksesi ohjeita palvelimesi päivittämisestä.
  5. Anna Koti -URL -osoite , joka on haluamasi verkkotunnus kaupan julkisivun aloitussivulle.
    Anna kotiosoite
  6. Valitse Tallenna . DNS -muutosten tuleminen voimaan voi kestää enimmillään 48 tuntia.