Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Käytä mukautettua verkkotunnusta jälleenmyyjän julkisivulle

Mukauta kaupan julkisivua näyttämällä oma verkkotunnuksesi verkkoselaimen osoiterivillä. Kaupan julkisivun URL -osoite voi esimerkiksi näkyä osoitteessa www.coolexample.com suojatun palvelin.net -oletus -URL -osoitteen sijasta.

Huomautus: Tietoturvasyistä rajoitamme tämän ominaisuuden tiettyihin kaupan julkisivun sivuihin. Kun asiakkaat siirtyvät kaupan julkisivun suojatuille alueille, oletus -URL -osoite näytetään mukautetun verkkotunnuksesi sijaan.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Asetukset ja sitten Yritystiedot .
    Valitse Yritystiedot
  3. Alle Storefront Domain asetukset, kirjoita haluamasi Standard verkkokaupassa Domain.
    Anna Mukautettu verkkotunnus
    • Jos käytät jälleenmyyjälaajennusta kaupan julkisivulle, näytä ainutlaatuinen brändäyksesi aliverkkotunnuksen , kuten shop.coolexample.com, kanssa .
  4. Jos sinulla on vakio myymälä, suosittelemme määrittämään sekä aliverkkotunnuksen että verkkotunnuksen välityksen (verkkotunnukselle, joka alkaa kirjaimella www. ) Verkkotunnuksen välitysongelmien välttämiseksi.
  5. Jos antamasi verkkotunnus on rekisteröity samalle tilille ja käyttää nimipalvelimiamme, älä valitse Hallitse DNS: ääni -kenttää. Päivitämme DNS: n automaattisesti.
    • (Valinnainen) Jos haluat käyttää eri verkkotunnusta, valitse ruutu Hallitsen DNS : ääni. Sinun on päivitettävä verkkotunnuksesi DNS CNAME osoittamaan osoitteeseen cdrapplication.secureserver.net , ennen kuin voimme yhdistää sen kauppasi julkisivuun. Näin:
      • GoDaddy -palveluun rekisteröidyille verkkotunnuksille - lisää uusi CNAME -tietue yllä antamallesi aliverkkotunnukselle ja osoita CNAME osoitteeseen cdrapplication.secureserver.net.
      • Jos kyseessä on verkkotunnus, joka on rekisteröity yrityksen GoDaddy ulkopuolella, ota yhteyttä verkkohotelliisi saadaksesi ohjeita palvelimesi päivittämisestä.
  6. Anna Koti -URL -osoite , joka on haluamasi verkkotunnus kaupan julkisivun aloitussivulle.
    Anna kotiosoite
  7. Valitse Tallenna . DNS -muutosten tuleminen voimaan voi kestää enimmillään 48 tuntia.